В області з офіційним візитом перебував міністр палива та енергетики Сергій Тулуб

За дорученням прем‘єр-міністра В. Януковича міністр приїхав перевірити як суб‘єкти соціальної інфраструктури готуються до оплювального сезону

 

Загалом С. ТУЛУБ відзначив позитивні тенденції у роботі паливно-енергетичного комплексу.
За його словами, в цьому році за 8 місяців шахтарі видобули на 3 млн. тонн вугілля більше, ніж за відповідний період 2003 року, і на 3,7 % кубометрів більше видобуто природнього газу.
Нині реалізовуються проекти щодо експорту електроенергії до Росії, Молодови, Туреччини та Білорусії. Преспективним назвав міністр будівництво в Закарпатскій області Гідроелектростанцій.
Щодо ситуації на ринку нафтопродуктів, повідомив міністр, встановлено на 2 ближчих місяці граничні ціни на паливо за умов, якщо ціна нафтопродуктів не перевищуватиме 300 доларів США за тонну. В такому разі найвища ціна на бензин "95" становитиме 2.90 грн, на "92" ? 2.75 грн., "86" ? 2.65 грн., дизельне пальне продаватимуть не дорожче 2.50 грн.
Міністерство палива та енергетики ма? намір виділити Закарпатській області 10-14 млн грн. для того, щоб відновити роботу та реконструювати енергоносії в Мукачевому та Хусті, поновити роботу ліній електропередач в районах області.

 

14 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів