Байкери вдосконалюються... у проведенні фестивалів...

Цього разу сімсот байкерів із різних країн Європи "злетілися" на "Авангарді". В угорців вечірка починалася з суміші абсенту та пива.

 

Угорський байкер Йончі приїхав на великому стильному мотоциклі, обшитому хутром і шкірою, й з таким собі причепом — бочкою з абсентом. "Протримали мене п’ятдесят хвилин, та це не проблема. Головне, що я мав запрошення й необхідні документи на мотоцикл. Ні прикордонники, ні "даішники" не ризикнули пригоститися абсентом", — сміється угорець.
Складалося враження, що "Авангард" наче "відокремився" від Ужгорода, адже там панувало своє бурхливе життя. Вхід на тусовку коштував 60—80 гривень за день,
однак потім ці-
ни значно знизилися. Гучна музика в стилі
рок, хеві, про-
гресив, наметове містечко, де поселилися дея-
кі байкери, "оболонівські" палатки з шашликами, фаст-фудом і пивом. Одразу на місці продавалися одяг, кульки й різні сувеніри з байкерською символікою (середня ціна — 100 гривень), а також перед входом на сцену всі бажаючі могли зробити собі татуювання. Отже, з цього й починалася весела байкерська гульня. Одні прибули з коханими дружинами й дівчатами, а хто приїхав сам, до того одразу ж "липли" досить відверті у поведінці та одязі дівчата з проханням прокататися містом на великій швидкості.
Та будуть танці!!!
А потім були танці. Народ зібрався біля сцени, яку розмістили на самому ігровому полі. Ведучими були ужгородський байкер Радік та москвич-"заво-
дій" "Ритуальщик" з відомого клубу "Падонкі". Публіку "рвали" московський гурт "Коррозия Металла", а також гурти "Rada" (Київ), "Mechanikal Poet" (Москва). Останнього дня байкери ганяли містом, а в обідню пору ужгородці зібралися на вулиці Л. Толстого, аби подивитися на денне шоу каскадерів. Вже о 15.00 у великих казанах варилися бограч і плов з м’ясом бика. Опісля ті ж самі "Ритуальщик" і Радік проводили конкурсну програму. За гарні танці й співання байкерського гімну можна було отримати приз — 10 літрів вина. Фестиваль закривався пінною дискотекою під відкритим небом і салютом.
Загалом фест був непоганий. Інцидентів практично не було, адже на території "Авангарду" постійно чатувала міліція, народ розважався й відпочивав. "Важливо те, що фестиваль живе. Фестиваль видався різноманітним, цікавим і з хорошою концертною програмою. Як бачимо, формат збільшується і з кожним разом дійство набирає більших обертів і стає кращим", — каже московський байкер Швондер.
До речі, байкери розважилися на повну, однак три дні байкерської тусовки не сподобалися багатьом місцевим мешканцям. Саме у ці дні проїхати містом було заважко, а ДАІшники закривали очі на численні порушення. Мовляв, не так часто до нас заїжджають екзотичні мотоциклісти-неформали...

РІО

 

20 липня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів