Блюз, кантрі, рок-н-рол відтепер гратиме в Ужгороді новостворений гурт "Papy blues band"

Гурт—це четверо професійних музикантів, керівник яких Шандор Блюдін, колись був засновником відомої "Текіли".

 


Урізноманітнити музичне життя мешканців міста взялася дирекція стилізованого під 30-роки Німеччини єдиного вмісті ресторану-пабі "Бюргер", на сцені якого й виступатиме гурт. Крім того тут щотижня з четверга по суботу тішить вухо джазовий квартет "Man in Black", а у неділю звучить соло на різних інструментах. За словами керівника "Papy blues band" Шандора Блюдіна, в арсеналі гурту чимало угорськомовних пісень, оскільки він довгий час жив в Угорщині, є англомовні композиції, репертуар дедалі розширюватиметься.
Музика у закладі, як розповідає його директор Аліна Сочка, переважно стосується тих "кому за 30"-- хто може гідно оцінити майстерність музикантів. Адже закладів для такого віку закарпатців практично немає. Хоча частими гостями музичних вечорів є ті, хто у віковому сегменті "20+".
Акцент на якості у "Бюргері" у всьому: пиво подають тільки справжнє німецьке "Löwenbräu" привозять з Мюнхена. А новий музичний сезон розпочали із новий заморським пивним сортом—бельгійським „Leffe“, яке з цієї ж країни і замовляють.
"Мені завжди подобалась Німеччина,і все німецьке, —каже Аліна Сочка.-- Німецькі туристи, які до нас навідуються дивуються, що у нас можна знайти такі заклади. До пива подаємо баварські ковбаски. Хотіли готувати ще одну національну страву німців "Вайсвюрстхен", але ніде не можемо знайти сосиски у білій оболочці".
За словами Віктора Пристаї, адміністратора пабу, це ще не всі новації. Невдовзі планують запрошувати раз на два місяці відомих музикантів різного жанру. Місця для шанувальників музики і справжнього пива має вистачити — незабаром відкривають терасу.

 

24 квітня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів