Ужгородський виборчий штаб "Нашої України" очолюватиме ректор УжНУ Микола Вегеш

Закарпатські "нашоукраїнці" визначилися із кандидатами у виборчий список партії

 

Відкриваючи засідання, голова Закарпатської обласної організації "НУ" Іван Балога поінформував делегатів про рішення Закарпатської обласної ради на підтримку дій Президента України Віткора Ющенка. "На Закарпатті склалася добра традиція підтримувати добрі починання які робляться в Україні", — сказав Іван Іванович.

Конференція запропонувала раді і з’їзду партії включити до виборчого списку на дострокових парламентських виборах Віктора Балогу та Ігоря Кріля, представника від угорської партії Міклоша Ковача, а також М. Турянчика, О. Бізілю, А. Колібабу, В. Петьовку, В. Кушілку, М. Вегеша, Г. Гороховську (рекомендуватимуть кандидатів, не в цій послідовності, а згідно рішення ради та з’їзду партії — прим. Авт).

Також Іван Балога поінформував, що в результаті переговорів, обидві угорські партії підтримуватимуть на виборах "Нашу Україну".


***

під час засідання конференції Закарпатської обласної організації партії "Наша Україна", її голова Іван Балога повідомив, що Ужгородський міський виборчий штаб партії очолюватиме не Антон Зелінський, як повідомлялося раніше, а ректор Ужгородського національного університету Микола Вегеш.

Останній вже дав згоду на це призначення. Також він буде заступником голови обласного виборчого штабу з гуманітарних питань.

 

15 квітня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Енді 2007-04-16 / 13:38:00

    Шановні адміни, а посилання на джерло звідки взята інформація?

  2. Історик 2007-04-15 / 17:46:00

    А чи піде Вегеш у відпустку на період виборів так, як це було під час кампанії 2004? Якщо ні, то нічим не буде кращий Русина, який був довіреною особою Яника і був ректором.

  3. Василь 2007-04-15 / 13:27:00

    Як ректор може очолювати виборчий штаб? Це ж прямий тиск на викладачів та студентів!! При Вегешу універ повністью втарчає свої позиції, а тепер, видно, і дійсно йому на універ начхати. Кар"єрист довбаний, скотина...

  4. 2007-04-15 / 11:53:00

    Почему не Дыба