Заява Ужгородської міської партійної організації "ВО "Батьківщина"

Ужгородська міська партійна організація "ВО "Батьківщина" заявляє про підтримку рішення Президента України про розпуск Парламенту. Ми вважаємо оприлюднення Указу про дострокове припинення повноважень Верховної Ради ефективним засобом подолання політичної кризи й методом врегулювання кризи системи державної влади.

 

Ужгородська міська партійна організація "ВО "Батьківщина" вважає, що є нагальна необхідність проведення дострокових виборів. Народ України повинен мати той Парламент, за який він голосує. Об’єднання у спільну владну коаліцію таких різноспрямованих та ідеологічно несумісних політичних сил привело до загострення деструктурних процесів в нашому суспільстві, до невизначеності зовнішньополітичного курсу держави, до невмотивованості у прийнятті законів та у призначенні урядових посадових осіб.
Розпуск Верховної Ради та нові дострокові парламентські вибори є необхідним чинником у встановленні законності в нашій державі. Кулуарні домовленості антикризової більшості призвели до повного нівелювання всіх демократичних цінностей. Політика парламентських "монополістів", власні амбіції та претензії стали причинами величезної недовіри до народних обранців. Сьогодні бізнесові інтереси превалюють над моральністю, почуттями обов’язку та патріотизмом. Зрада, підкуп та брехня у вищому політикумі стали звичайним способом вирішення загальнонаціональних питань. Суспільство і політики дедалі більше відсторонюються одне від одного.
Ми впевнені, що моральність має бути головною складової національної політики, а політичні уподобання громадян України повинні в повній мірі бути відображеними в законодавчому органі держави.

Голова Ужгородської МПО "ВО "Батьківщина"
Павло Федака

 

04 квітня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2007-04-07 / 14:29:00

    Був коментар по вчорашній сесії щодо дерибану землі БЮТом і ПОРИстами. Для чого знімаєте? Правда очі коле? Немає у вас правди, а ще щось по Т. Шевенку говорите. . .

  2. СПОСТЕРИГАЧ 2007-04-06 / 23:45:00

    БЮТівці давно знали, що буде сезонне загострення у Юлі. Як вона повернулася з Америки і Європи – все почалося. Їй не вибори потрібні, а захопити владу. Знають, що програють регіоналам. Все одно їдуть. Тому що признають вибори недійсними. Правильно робить коаліція – не приймає участі в юлькиному шоу. А без основних парламентських партій вибори не признають у всему світі. Ганьба, "демократи"!!!

  3. Сонце 2007-04-04 / 23:41:00

    Заяви писати не мішки тягати. Хлопці та робіть вже щось.

  4. 2007-04-04 / 19:31:00

    Підтримали беззаконня заради Юлькіної мрії – бути прем’єром. Але Ющенко та його «любі друзі» знову її використають і «кинуть». Балога це добре вміє.

  5. Шок 2007-04-04 / 15:13:00

    А как же Юля ,которую Ратушняк неделю назад обзывал!А опозицыю заклймил на всю Украину коммуно-фашистской.Как же фракция БЮТ и Сербайло с Цырикос на это отреагировали!

  6. 2007-04-04 / 14:13:00

    Павле а як зарплата від Ратушняка? Невже відмовишся? :-)