Одні готові, інші й не думають: закарпатські роздуми про вибори

Закарпатські “нашоукраїнці” та БЮТівці готові до перевиборів уже сьогодні. Про це сьогодні заявив очільник “Нашої України” в області Іван Балога. Водночас регіонали та соціалісти стверджують, що й не думають готуватися до перевиборів.

 

На батьківщині глави секретаріату президента України й екс-голови ради партії "Нашої України" Віктора Балоги все готове до перевиборів. Принаймні так стверджує його молодший брат Іван, який очолює Закарпатську обласну організацію цієї політичної сили.

"Наша Україна в Закарпатті готова до виборів згідно указу президента України. Щодо формування штабів, членів комісій, агітаторів, відповідальних – усього, що стосується виборчого процесу, у нас це все налагоджено, і практично нам не потрібне розкачування".

Іван Балога каже, що офіси "Нашої України" в Закарпатті fні на мить не переставали працювати від минулих виборів. Тому сьогодні в політиків уже готові навіть виборчі списки. Так само, як і в БЮТівців, стверджують останні. У той же час регіонали та соціалісти категорично заперечують будь-які приготування до виборів. Керівник закарпатських соціалістів Олексій Пристая:

"Ми дочекаємося рішення Конституційного суду, а тоді будемо бачити. Що робити. Якщо рішення Конституційного суджу буде таке, що визнаватиме указ Президента нелегітимним, то тоді все залишається, як є. Як ні – будемо вирішувати, чи ставити питання про імпічмент резидента, початок роботи з підготовки процедури імпічменту чи як…"

А ще в Закарпатті очікується розрив коаліції в Закарпатській обласній раді: досі нашоукраїнці співпрацювали з регіоналами. Зараз, передбачають політологи, цим політичним силам доведеться працювати по різні боки барикад.

Надія Петрів

Радіо Свобода

 

04 квітня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. СПОСТЕРИГАЧ 2007-04-06 / 23:46:00

    БЮТівці давно знали, що буде сезонне загострення у Юлі. Як вона повернулася з Америки і Європи – все почалося. Їй не вибори потрібні, а захопити владу. Знають, що програють регіоналам. Все одно їдуть. Тому що признають вибори недійсними. Правильно робить коаліція – не приймає участі в юлькиному шоу. А без основних парламентських партій вибори не признають у всему світі. Ганьба, "демократи"!!!

  2. Вакханалія 2007-04-06 / 13:28:00

    Мабуть панове опозиціонери забули, як силоміць заганяли людей до дільничих виборчих комісій під час парламентських виборів. Так що про так звану "готовність" говорити дуже передчасно.

  3. Регионал 2007-04-04 / 15:17:00

    Ужгород не буде проводити вибори.

  4. Сонце 2007-04-04 / 09:10:00

    Заради грошей будуть співпрацювати і з чортом.