Віктор Балога дав високу оцінку нинішній співпраці з Блоком Юлії Тимошенко

Віктор Балога склав повноваження голови ради партії "Наша Україна"

 

Балога склав повноваження голови ради партії "Наша Україна".

Перед цим він відзвітував про роботу за поточний період. За його словами, за час від останнього з`їзду "спільними зусиллями нам вдалося просунутися на всіх ділянках, виробити чітку політичну лінію, я вважаю, що партія зміцнилася і організаційно і кадрово

Він зазначив, що стабілізовано ситуацію з партійними ресурсами, а також закладено основу для здорової кадрової політики.

Водночас, за словами Балоги, партії необхідно створювати кадровий резерв, оскільки "лава запасних партійної команди залишається короткою".

Віктор Балога дав високу оцінку нинішній співпраці з Блоком Юлії Тимошенко, а також полякував апарату партії, особливо Роману Безсмертному та Вячеславу Кириленку за плідну роботу.

***

На голову партії "Наша Україна" було висунуто дві кандидатури — Віктора Ющенка та В’ячеслава Кириленка. Під час свого виступу, Віктор Ющенко подякував делегатам з’їзду за довіру, а також висловив вдячність за те, що є почесним головою партії. Він сподівається, що йому виділять кабінет у новому офісі партії, що зараз будується в Києві. Віктор Андрійович зняв свою кандидатуру, заявивши, що це зумовлено Конституцією, яка забороняє Президенту обіймати посади. Натомість, Віктор Ющенко підтримав кандидатуру В’ячеслава Кириленка, сказавши, що це людина нового покоління, яка принесе партії нові можливості і об’єднає її.

Під час свого виступу, В’ячеслав Кириленко заявив, що партія будуватиме вільну демократичну Україну на чолі з європейським Президентом і не дозволить узурпаторам повернути державу у часи кучмізму.

Згодом відбулося голосування за результатами якого В’ячеслава Кириленка обрали головою партії "Наша Україна"

 

31 березня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Сонце 2007-04-03 / 21:40:00

    Балога є синонім зради.