Закарпаття оговтується після негоди

Електропостачання в селах відновлено

 

24 березня аварійно-відновлювальними бригадами обленерго проводились роботи по відновлюванню електропостачання 1 тис. 209 населених пунктів у шістнадцяти областях та АР Крим, які 23 березня та в ніч на 24 березня внаслідок складних погодних умов (шквалисті пориви вітру) через спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач залишились без електропостачання.

Станом на 7 год. 26 березня в 1 тис. 176 населених пунктах АР Крим, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Рівненської, Черкаської та Чернівецької областей відновлено електропостачання.

Без електропостачання залишаються 33 населених пункти у чотирьох областях, а саме: у Херсонській - 17 н.п., Миколаївській - 9 н.п., Київської - 6 н.п. та Одеській - 1 н.п.

До робіт з відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Протягом 25 березня у постраждалих областях працювали оперативні штаби та групи для прийняття заяв від громадян, з’ясування ступеню пошкоджень та підрахування попередніх матеріальних збитків, а саме за оперативною інформацією

МНС України

 

26 березня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів