Соціаліста Ланя побили й обікрали, згодом він пояснив, що то був тільки напад гарячки

У понеділок, 5 лютого, з’явилося повідомлення про те, що пограбовано й побито депутата Свалявської районної ради від Соцпартії Івана Ланя.

 

Йому зламали ногу й викрали 22 тисячі доларів. За інформацією ЗІК, потерпілий повертався додому на джипі, коли блиманням фар його попросили зупинитись із автомобіля дев’ятої моделі “Жигулів”. Незнайомець із “Жигулів” кинувся обіймати Ланя як старого знайомого. Розпрощавшись з ним, потерпілий помітив , що в нього зникли 22 тисячі доларів. Він наздогнав “дев’ятку”. Та з її салону вийшов уже інший чоловік і у відповідь на претензії ударом зламав Ланю ногу.

Однак вже 8 лютого лікарі Свалявської центральної райлікарні повідомили, що “…закритий перелом нижньої третини лівої великогомілкової кістки”, який мав бути у Ланя після удару по нозі, у соціаліста відсутній. З цим діагнозом ознайомили й правоохоронців, які розслідували справу за фактом побиття Ланя. Зі свого боку сам соціаліст під час додаткового опитування заявив, що тілесні ушкодження отримав, коли виходив із власного автомобіля, необережно ступивши на землю. Щодо грошей, то їх виявляється в нього ніхто не викрадав, а він сам заявив про це, перебуваючи у стані больового шоку, а також під впливом гарячки, викликаної грипом. Тому він і не зміг точно пригадати, де залишив гроші. За повідомленням ЦЗГ УМВС у Закарпатській області, наразі Ланьо перебуває на стаціонарному лікуванні у районній лікарні, а від проведення судово-медичної експертизи він відмовився.

РІО

 

10 лютого 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів