ЗАКАРПАТТЯ: У МУКАЧЕВІ ГОРІЛА МАНСАРДА ОФТАЛЬМОЛОГІЧНОГО ЦЕНТУ

31 січня, близько п’ятої години вечора, в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили про пожежу в горищному приміщенні офтальмологічного медичного центру в м. Мукачево, що належить приватному підприємцю. Цього разу горіла мансарда, де знаходилися готельні номери для клієнтів клініки.

 

З огляду на складність пожежі та об’єкта, керівництво гасіння пожежі перейняв на себе перший заступник начальника ГУ МНС України в Закарпатській області полковник внутрішньої служби Володимир Бодак. На допомогу Мукачівським вогнеборцям для приборкання стихії було направлено бійців МНС з Ужгорода, Сваляви, Берегова та місцевої пожежної команди села Дерцен, що на Мукачівщині. Усього на місці події працювало вісім одиниць пожежної техніки.

Рятувальникам знадобилося трохи більше двох годин, щоб ліквідувати стихію. Правда, полум’я все ж встигло наробити чимало збитків, сума яких зараз уточнюється.

Зокрема, внаслідок пожежі було знищене шиферне покриття будівлі, дерев’яні обрешітка та конструкції горища на площі тисячу квадратних метрів. Крім того пожежею пошкоджено дерев’яні конструкції горища іншої прилеглої триповерхової будівлі. На щастя, на пожежі ніхто не постраждав.

12 осіб обслуговуючого персоналу було вчасно евакуйовані. Також, вмілі й своєчасні дії вогнеборців дозволили врятувати від знищення перший та другий поверх будівлі, де розташовувався офтальмологічний центр з відповідним медичним обладнанням та поряд розташовану трьохповерхову будівлю. Усього було врятовано майна на суму понад 2 млн. грн.

Наразі причина виникнення пожежі з’ясовується. На місці події працюють фахівці дослідно-випробувальної лабораторії головного управління МНС України в Закарпатській області.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

02 лютого 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів