Комітет Народного Контролю допоможе селянам розпустити раду

Обласні мас-медіа вже повідомляли про саботаж, організований депутатами-регіоналами в Баранинській сільській раді. Жителі села Баранинці звернулися до Комітету Народного Контролю Закарпаття з проханням надати юридичну та організаційну допомогу в організації ради. Сьогодні відбулися збори жителів Баранинців, на якій були присутні представники КНК та ЗМІ. Рішення прийнято таке:

 

"Ми — жителі Баранинської сільської ради, обурені бездіяльністю депутатів сільської ради. З часу обрання більшість депутатів нехтує своїми прямими обов’язками. Навіть більше - вони роблять все, щоб заважати нормально функціонувати сільраді. За дев’ять місяців депутати так і не затвердили виконком та не обрали секретаря сільради, натомість вони звертаються до прокуратури з вимогами покарати за це голову села Чучку П.П. Мало того, що депутати не з’являються на засідання ради, вони ламають всі спроби голови сільради зробити щось корисне для села.

Зважаючи на це, ми, жителі Баранинської сільради, керуючись Конституцією та законом України про місцеве самоврядування, приймаємо рішення висловити недовіру депутатам сільської ради та, відповідно до законодавства, провести вибори нового складу сільської ради".

"за" це рішення проголосували близбко 150 мешканців села, котрі були присутні на зборах. Утрималися двоє, жодного голосу "проти".

Вл. інф.

 

28 січня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. віталій поприга 2007-01-30 / 00:54:00

    Молодці, так тримати! Про поневіряння селян даної сільської ради ми чуємо давно. Терпець увірвався,жени їх добрий люде, це "курії"-по закарпатьськи,ні курка ні когут...яйця не несе,кур не топче,нащо вони вам?