Нахабство київських регіоналів наслідують їхні місцеві колеги

Голова фракції Партії Регіонів Мукачівської міськради Роберт Іванчо побив учительку

 

Схоже, що самовпевнена, войовнича а іноді й нахабна поведінка найвищого урядового керівництва спонукає й місцевих представників Партії Регіонів до відповідної поведінки на місцях. Так, у середу, 13 грудня, депутат Мукачівської міськради, голова депутатської фракції Партії Регіонів у міськраді, член депкомісії з законності та правопорядку, охорони прав та свобод громадян, депутатської етики Роберт Іванчо у нетверезому стані зірвав урок з хореографії у місцевій гімназії та наніс тілесні ушкодження вихователю групи продовженого дня Ользі Сенько.
За словами директора гімназії Віталія Якимчука, того дня депутат міськради Роберт Іванчо завітав до гімназії і наказав учителю хореографії негайно залишити проведення уроку і одягнути його сина-першокласника, використовуючи при цьому погрози, образливі та лайливі слова. На зауваження учителя він відреагував доволі неадекватно, що врешті-решт закінчилося побиттям Ольги Сенько.
Наразі правоохоронні органи зібрали необхідні матеріали про дії горе-депутата і спрямували їх до прокуратури. На захист учительки виступив й батьківський комітет гімназії. Як нам повідомили у Мукачівському міськвиконкомі, сьогодні, 15 грудня, також відбудеться засідання депутатської комісії з законності та правопорядку, охорони прав та свобод громадян, депутатської етики, на якій буде розглянуто „етичні” дії та вчинки члена цієї комісії. Утім самі депутати мало вірять в ефективність депутатського осуду, оскільки в законі про статус депутата місцевих рад не передбачено жодної відповідальності за подібні вчинки, а сподіватися на адекватну реакцію на безчинства партійця київських "регіоналів" годі.


МУкачево.нет

 

15 грудня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів