З-поміж закарпатських нардепів за Н.Шуфрича проголосували лише "регіонали"

Як відомо, у вівторок Верховна Рада України призначила Нестора Шуфрича міністром з питань надзвичайних ситуацій. "За" проголосувало 249 депутатів.

 

Ініціатором цього рішення став сам прем’єр Віктор Янукович. Нагадаємо, що нині Н.Шуфрич є депутатом кримської Верховної Ради. У 2004 році після другого туру президентських виборів він представляв В.Януковича у ЦВК, був народним депутатом України від СДПУ(о) та заступником голови цієї партії В.Медведчука. Мешканцям Закарпаття, звідки родом новоспечений міністр, він запам’ятався як один з очільників СДПУ(о), захисник екс-губернатора Івана Різака, проти якого порушили карну справу та учасник скандалів, пов’язаних із приватизацією землі та нерухомості.

Офіційний сайт Верховної Ради повідомляє, що "за" призначення Н.Шуфрича на посаду міністра голосували депутати-закарпатці від Партії Регіонів Едуард Матвійчук та Олександр Ледида. Останній повідомив нам, що його голосування продиктоване рішенням коаліції і так само, якщо буде відповідне рішення, він голосуватиме за представника комуністів чи соціалістів. Натомість не голосували за кандидатуру Н.Шуфрича закарпатці від Блоку "Наша Україна" Ігор Кріль та Станіслав Аржевітін, а також депутат від БЮТу Олександр Кеменяш.

Після призначення Н.Шуфрича на посаду голова комітету Верховної ради з питань фінансів та банківської діяльності, народний депутат від "Нашої України" Петро Порошенко заявив, що "Нестор Іванович сам є надзвичайною ситуацією. І я думаю, що у нього буде з чим боротися".

"Старий Замок "Паланок"

 

14 грудня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів