Закарпаття — це Росія, заявив Жириновський

А ще назвав Тарасюка дурнем, а інших міністрів - повними ідіотами

 

Заступник голови Державної Думи Росії Володимир Жириновський вважає, що має право ображати українських міністрів.

Про це він заявив у інтерв`ю "Вечерним вестям".

"Дурень ваш Тарасюк і всі інші ваші міністри повні ідіоти. Так і напишіть! Я маю право їх ображати й називати вашу країну грабіжником! Ви вкрали моє майно й 15 років не хочете його повертати!" — підкреслив Жириновський, кажучи про заборону МЗС на його в`їзд до України.

Він не звертатиметься до суду для того, щоб визнати незаконним свій статус персони нон-грата в Україні.

"Не буду я з цього дурного питання до суду звертатися. Персоною нон-грата оголошують тих, хто завдав матеріальних збитків країні перебування, в основному, дипломатів або якихось шпигунів. Але оголосити персоною нон-грата людину, запрошену взяти участь у передачі "Свобода слова", в дискусії?!" — пояснив віце-спікер Думи.

Він також традиційно висунув Україні територіальні й майнові претензії. "Усе забиратимемо. Україна — це що? Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк — і все! Закарпаття — це Росія, Чернівці — теж Росія, Бессарабію вам доведеться Румунії віддати. Крим ми завоювали в турок, тоді був 1783 рік і України ніякої не було, а була наша російська армія. Усю карту перелопатимо, й України не буде", — заявив Жириновський.

Нагадаємо, в червні 2006 року МЗС України заборонив в’їзд на територію країни заступнику голови Держдуми Росії Володимиру Жириновському.

УНІАН

 

06 грудня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. верховинець 2006-12-07 / 15:55:00

    Говорите правду! Межі щирими и свідомими є дуже много блядей.

  2. 2006-12-07 / 15:42:00

    Joho slid zaprosyty na Ukrajinu i pered vsijeju mas.medieju podaruvaty jomu patshku Husarsjkych prezervatyviv

  3. верховинець 2006-12-07 / 14:17:00

    Там де щирі и свідомі купили "Віковічне Возєднаня" - од вождя всех рабочіх і крестян І.В. Сталiна. Лем Сталінський "Голодомор" є геноцид; Сталінський геноцид, етноцид споєнний з брутальнов анексійов Подкарпатской Руси уж є то майліпший цівілізачний прогресс Українського народу.

  4. 2006-12-07 / 08:23:00

    І де він купує таку траву???