Свято без радості

Два роки тому ми поклали початок перемозі над кучмівсько-медведчуківським режимом, який своїми злочинними діями загнав народ у безвихідне становище. Люди вийшли на вулиці і площі міст України, щоб відстояти своє право не бути бидлом, яким керують напівграмотні проФФесори. Український народ довів, що він є нацією з великими традиціями демократизму і має право на достойне майбутнє.

 

І не вина простих українців, що людина на яку вони покладали свої надії, Віктор Ющенко, зрадив їхні сподівання. Він не зміг здолати номенклатурно-адміністративної системи створеної Медведчуком, став її слухняним виконавцем. Біло-блакитний бумеранг повернувся перемогою на виборах до парламенту та призначенням В.Януковича прем’єр-міністром України.
Але ужгородці добре пам’ятають людей які очолювали рух спротиву у ті листопадові дні 2004 року. Це тодішній нардеп, а нині чинний міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк, людина у якої надзвичайно розвинуте почуття справедливості і яка завжди має свою думку, без особливих проблем став мером. Анатолій Колібаба та Михайло Попович, які тоді активно відстоювали помаранчеві ідеали, нині є звичайними гвинтиками владної команди. Євгена Ясінського нашоукраїнці використали, а потім звільнили з роботи нібито за невміння знаходити спільну мову з підлеглими. Павло Федака (молодший) який одразу не підійшов барвистій команді , нині є депутатом Ужгородської міської ради , очолює партійну організацію ВО "Батьківщина" обласного центру.
Всі вони мають свій життєвий шлях, але на кожному стоїть печать подій листопаду-грудня 2004 року, кимось невдало названими помаранчевою революцією.

Марко Безсмертний

 

22 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. надія 2006-11-25 / 17:36:00

    Не було ніякої революції, а лише бажання поставити Президентом Ющенко. Нас використали, ми мерзли на Майданах, а наши "керманичи" до сьогодні ділять влвду. Зараз хочуть провести референдум про скасування політреформи, бо "у Президента замало влади" (точніше - його любі друзі не можуть господорювати як їм заманеться). Добре, проведуть референдум, скасують політреформу. А тут нові вибори Президента, "любі друзі" їх програють і всі повноваження у іншого Президента. Тоді що, знову референдум, вже за політреформу?

  2. Маркові 2006-11-25 / 12:54:00

    У кого почуття справедливості, повтори? Ти просто олівець Ратушняка,для якого власне найвище за все!А гроші.....найкраще.

  3. анониму 2006-11-25 / 12:50:00

    Крім того того роблять бидлом усіх,навідь тих хто вважає себе інтелигецією краю!

  4. 2006-11-23 / 02:07:00

    відстояти своє право не бути бидлом-залишились бидлом,щей дотого лохами.

  5. Robert 2006-11-22 / 17:44:00

    Колібаба з Поповичем заробили на Помаранчевих подіях фантастичний капітал,як політичний так іматеріальний.

  6. 2006-11-22 / 15:44:00

    Так вам помаранчевим і треба. Кучма - вічно живий.