Цьогоріч в області зафіксовано 715 пожеж

За минулу добу на території Закарпаття сталося три пожежі тільки прямі матеріальні збитки від яких склали вісім тисяч п’ятсот гривень

 

За минулу добу на території Закарпаття сталося три пожежі тільки прямі матеріальні збитки від яких склали вісім тисяч п’ятсот гривень. Вогонь пошкодив два житлові будинки та одну одиницю автотранспорту. У вогні загинула одна людина. Зафіксовано три неправдивих виклики підрозділів пожежно-рятувальної служби.

Основними причинами виникнення пожеж й надалі залишаються порушення пов’язані з монтажем та експлуатацією електрообладнання, обігрівальних приладів та необережне поводження з вогнем.

З початку року в нашому краї вже сталося 715 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких перевищують 3 мільйони 526 тисяч гривень. На пожежах загинуло п’ятдесят чотири людини, ще двадцять вісім було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 72 дорослих та 38 дітей.

У зв’язку із збільшенням випадків загибелі людей на пожежах, Головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

21 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів