Чоловік обпікся, рятуючи майно

Рятуючи своє майно від вогню, 49-річний мешканець села Лоза Іршавського району, що на Закарпатті, отримав опіки обличчя ІІ ступеня.

 

Повідомлення про пожежу в оперативно-рятувальну службу м. Іршава надійшло о 19 год. 13 хв. До місця виклику негайно виїхали місцеві вогнеборці. І все ж вогонь встиг наробити чимало лиха: знищив перекриття будинку на площі 50 кв. м та пошкодив стіни та речі домашнього вжитку. Усього прямі матеріальні збитки, заподіяні стихією, оцінюються у 2 тис. грн. Проте, збитки могли б бути набагато більшими, адже через дах вогонь міг перекинутися й на другий житловий будинок, що розташований поруч.

Згодом з’ясувалося, що пожежу досить пізно помітив сам господар, який на цей момент перебував в іншій хаті. Коли він вийшов на обійстя, то побачив, що з сусідньої оселі на зовні вже вириваються язики полум’я. Осередком пожежі стала прибудова, де знаходився газовий котел для опалювання та водяний насос. Доки сусіди телефонували вогнеборцям, господар кинувся у палаюче приміщення, щоб врятувати деякий домашній крам, і в процесі цього отримав опіки. На щастя, загрози життю потерпілого не було.

Причина появи вогню на обійсті встановлюється.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

20 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів