ЗАКАРПАТТЯ: ВИБУХ ГАЗУ, ДВОЄ ЛЮДЕЙ ТРАВМОВАНО

Підключення газового балона в селі Грушово Тячівського району закінчилося травмуванням двох людей та пожежею в літній кухні.

 

Близько восьмої години вечора 62-річний господар обійстя разом зі своїм старшим на десять років братом, котрий навідався в гості до родича, вирішили в літній кухні підключити до плитки газовий балон. Оскільки вентиль на балоні ніяк не піддавався, чоловіки намагалися його відкрутити при допомозі спеціального ключа. Раптом різьбу в балоні вирвало й струмінь газу під шаленим тиском почав виходити назовні. На той момент в кухні горіла піч. Від відкритого вогню загорілися струмені газу.

Чоловіки, щоб балон не вибухнув, почали виносити його на вулицю. Саме в цей момент чергова хвиля газу спалахнула й травмувала людей.

Обидвох потерпілих з опіками 2-3 ступеню обличчя, тулуба й верхніх кінцівок було доправлено у травматологічне відділення Тячівського центральної районної лікарні, де лікарі діагностували їх стан як задовільний.

Пожежу приборкали вогнеборці місцевих пожежних команд селищ Тересва та Солотвино. Завдяки вправним діям пожежників вдалося уникнути розповсюдження вогню з літньої кухні на житловий будинок, що стоїть на обійсті поруч. І все ж вогонь встиг добряче погосподарювати в приміщенні будівлі, частково знищивши крівлю та перекриття споруди, а також пошкодити домашнє майно. Прямі матеріальні збитки оцінюються в 4 тис. грн.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

20 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів