Першим секретарем Закарпатського обласного комітету СПУ обраний Іван Свистак

5 листопада відбувся пленум Закарпатського обласного комітету СПУ

 

5 листопада відбувся пленум Закарпатського обласного комітету СПУ, на якому новим першим секретарем обрано Івана Свистака. За його кандидатуру проголосувало 30 з 33 присутніх членів обкому (3 утримались).

Першочерговим завданням Іван Свистак визначив представлення соціалістів в органах виконавчої влади. “Треба виправити ситуацію, коли СПУ, маючи фракції майже у всіх районних радах, не представлена належним чином в органах виконавчої влади. Тим більше, що ми маємо високий кадровий потенціал, готовий до роботи в цих структурах”, — заявив новообраний перший секретар Закарпатського обкому.

На думку Івана Свистака, зміна лідера обласної організації не піде на шкоду партії. “Кардинальних змін в роботі обласної організації не буде. Я прагнутиму зберегти всі напрацювання мого попередника і семитисячною командою закарпатських соціалістів надалі працювати на благо краю і популяризацію ідей соціал-демократії”, — зазначив він.

Також на обкомі обрано нового секретарем з ідеології. Ним став Юрій Машіка, перший секретар Ужгородського райкому СПУ.

Як повідомлялося, колишнього першого секретаря Олексія Пристаю призначено заступником Голови Державного комітету лісового господарства України.


Іван Михайлович Свистак народився 5 березня 1959 року в селі Вільхівчик Тячівського району Закарпатської області. У 1985 році закінчив Ленінградську лісотехнічну академію. За фахом — інженер-технолог. Працював на посадах заступника директора, головного інженера, директора, голови спостережної ради Усть-Чорнянського лісокомбінату. З 2002 року — заступник директора ТОВ “Успіх”.

До обрання першим секретарем був секретарем обласного комітету по роботі з депутатами.
Прес-служба Закарпатського обкому СПУ

 

08 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів