Закарпатські комуністи відзначили річницю Жовтневої революції

7 листопада закарпатські комуністи відзначили 89 річницю революції урочистими зборами в Ужгороді, Мукачеві, Тячеві, Берегові, Рахові.

 

7 листопада закарпатські комуністи відзначили 89 річницю революції урочистими зборами в Ужгороді, Мукачеві, Тячеві, Берегові, Рахові. Про це повідомив перший секретар обкому КПУ Іван Мигович.

З цієї нагоди урочистості пройшли в Рахові (покладення квітів до памятників О.Борканюку та воїнм Червої Армії), в Тячівському районі в селі Ганичі відбулося покладення квітів до памятника В.І.Леніну, в центрі Мукачеві відбувся урочистий мітинг, у Чопі пройшов мітинг біля пам’ятника Леніну, а в Ужгороді пройшла акція протесту на площі Театральній та урочисті збори.

Іван Мигович вважає, що це свято має особливе значення, адже, за його словами, "Велика жовтнева соціалістична революція відкрила нову еру в світовій історії. Радянський Союз створив нову цивілізацію, відіграв вирішальну роль у розгромі гітлерівського фашизму. Завдяки визволенню від окупантів стало можливим возз’єднання Закарпаття з матір’ю-Україною у складі СРСР".

 

08 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів