Ігор Кріль про ініціативу Мінпраці звільнити п’ятьох губернаторів: Складається враження, що міністр Папієв страждає політичною короткозорістю

Нардеп парламентської фракції "Наша Україна" Ігор Кріль 3 листопада прокоментував ЗІКу ініціативу міністра праці та соціальної політики Михайла Папієва звільнити губернаторів п’ятьох областей через борги з зарплати: "Неозброєним оком важко не помітити, що Папієв прискіпливо ставиться до "помаранчевих" губернаторів, натомість не помічає, що лідерами з заборгованості заробітної плати у державі є Донецька та Луганські області".

 

"У Донецьку у жовтні місяці, у порівнянні з вереснем, заборгованість зросла майже на 10 млн грн, і становить понад 212 мільйонів. На Луганщині цей показник становить 93 млн грн, – зазначив нардеп. – Якщо порівняти ці показники із цифрами по Закарпатській області, то стає очевидним необґрунтованість заяв, оскільки заборгованість у Закарпатті складає всього 3 млн 700 тис. грн, тобто майже в 58 разів менше ніж у Донецьку. Він також наголосив, що у порівняні з вереснем цього року, у Закарпатті заборгованість скоротилась на 700 тис. грн. Аналогічна ситуація і в інших регіонах. У Харківській області заборгованість в чотири рази менша ніж в Донецькій, у Кіровоградській – у п’ять разів, у Миколаївській – у сім разів, в Івано-Франківській – у 21 раз. Складається враження, що міністр Папієв страждає політичною короткозорістю, за якою проглядається політичне замовлення та розправа над губернаторами, які представляють помаранчеву команду".

ЗІК

 

03 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів