Ігор Кріль: Якщо Мороз сказав, що бюджет буде прийнято у вівторок, то так і буде

Оскільки минулого разу проблеми з голосуванням проекту в коаліції виникли тільки з соціалістами", – зазначив Ігор Кріль.

 

Нардеп парламентської фракції "Наша Україна", член бюджетного комітету ВРУ Ігор Кріль 30 жовтня у коментарі ЗІКу висловив свою думку щодо можливого прийняття проекту бюджету у першому читанні у вівторок. "Якщо Мороз сказав, що проект бюджету буде ухвалено у вівторок, то так і буде. Оскільки минулого разу проблеми з голосуванням проекту в коаліції виникли тільки з соціалістами", – зазначив Ігор Кріль.

"В принципі, до проекту внесені серйозні поправки. Однак все ж лишається багато нюансів, які, на мою думку, є неприйнятними. Це, зокрема, питання щодо вільних економічних зон, яке залишилося без змін, здача податкової звітності по ПДВ. Можливо, у другому читанні будуть відкориговані і ці пункти. Однак наразі парламентські фракції коаліції наполягають саме на такому варіанті, – зауважив депутат. – Разом з тим, навіть прийняття проекту бюджету не гарантує того, що він піде у роботу. Адже ще має бути схвалення Президента, а Віктор Ющенко може і ветувати такий проект".

ЗІК

 

30 жовтня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів