СТИХІЯ НАРОБИЛА БІДИ НА МУКАЧІВЩИНІ

Сьогодні вночі сильні грози з шквальним вітром пройшли над Мукачівським районам Закарпатської області, завдавши збитків об’єктам соціально-побутового призначення та приватним обійстям. При Мукачівській районній державній адміністрації створено комісію, яка визначає масштаби шкоди, завданої буревієм.

 

Станом на 12:00 вже відомо про те, що від негоди постраждало щонайменше 5 населених пунктів цього району. Сильний вітер пошкодив крівлі споруд та будівель, внаслідок падіння дерев обірвані ліній електропередач та пошкоджені ділянки надземних газопроводів.

В селі Софія вітер пошкодив крівлі 9 приватних будинків та дах дитячого садку, дві ділянки надземного газопроводу та близько 350 метрів ліній електропередач. Дві покрівлі приватних житлових будинків та 200 метрів обірваних ліній електропередач – наслідки буревію в селі Зубівка. Частково знеструмленим є село Новоселиця, де вітер обірвав 200 метрів ліній електропостачання.

Також відомі наслідки „господарювання” стихії в селі Гандеровиця, де пошкоджено крівлю 42 будинків та місцевої школи, а також ділянку газопроводу.

За попередніми даними найбільше від буревію постраждало село Яблунівка, де крівля виявилася пошкодженою одразу на 80 будинках, сільській раді, школі та сільському клубі. Окрім цього у даному населеному пункті на двох ділянках пошкоджено газопровід, а також півтора кілометри електропроводів.

Інформація про наслідки буревію постійно уточнюється, не виключено, що масштаби стихійного лиха зростатимуть. Ремонтно-аварійні бригади місцевих служб вже приступили до ліквідації наслідків негоди. На місці події працюють фахівці ГУ МНС України в Закарпатській області.

Нагадаємо, що в 18-19 травня минулого року над Закарпаттям пройшов буревій, якій завдав збитків на десятки мільйонів гривень.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

21 серпня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів