Мукачівський прикордонний загін отримав у подарунок 46-місний автобус

Мукачівський прикордонний загін отримав у подарунок 46-місний автобус
Про це інформує Закарпатська обласна рада.

 

 Делегація з чеського краю Височина на чолі з головою благодійного фонду ViZa Зденеком Кадлецом відвідала Закарпаття. І вкотре – з гуманітарною місією.

Сьогодні на КПП «Тиса» благодійники в присутності голови Закарпатської обласної ради Сарай Романа, керуючої справами Мирослави Ливч, депутата Володимира Чубірко передали Мукачівському прикордонному загону 46-місний автобус чеського виробництва.

 Цей комфортабельний транспортний засіб однозначно стане в нагоді прикордонникам. Адже на них покладені чималі завдання: як на Закарпатті - з охорони державного кордону, так і на сході нашої держави – в зоні бойових дій.

Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай відзначив важливість співпраці Закарпаття із краєм Височина, яка триває вже майже 17 років. «За цей час реалізовано понад 150 ініціатив на загальну суму в майже 150 мільйонів крон, - заявив Роман Сарай. - Вже цього року чехи передали кілька транспортних засобів, значну кількість медикаментів та одними з перших зголосилися допомогти нам у будівництві сучасного реабілітаційного центру для військових».

 

16 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів