ФАО проведе серію тренінгів для грантоотримувачів Закарпаття щодо системи контролю географічних зазначень

ФАО проведе серію тренінгів для грантоотримувачів Закарпаття щодо системи контролю географічних зазначень

 

 Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з проєктом Європейського Союзу «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA) проведе серію тренінгів з питань системи контролю географічних зазначень для учасників інвестиційної програми. Тренінги проходитимуть 3-5 квітня 2024 року у Закарпатській та Івано-Франківській областях. 

  Під час тренінгів розглядатиметься 3-рівнева система контролю географічних зазначень: самоконтроль, внутрішній контроль асоціацій, зовнішній контроль, а також підготовка до зовнішнього контролю сезону 2024 року (сертифікація ГЗ).    

  Ця діяльність є частиною Інвестиційної програми ФАО, що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу, та діє у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та частині Чернівецької областей, і має на меті підтримку малих сільськогосподарських виробників, мікро- та малих сільськогосподарських підприємств, сільськогосподарських кооперативів для забезпечення сталого виробництва, підвищення ефективності, а також зміцнення національних ланцюжків доданої вартості та постачання. 

  

Програма 

·       3 квітня (с. Верховина, Івано-Франківська область) – тренінг на тему «Система контролю географічних зазначень: внутрішній і зовнішній контроль. Сертифікація виробників ГЗ Гуцульська коров?яча бриндза».  

·       4 квітня (м. Рахів, Закарпатська область) – тренінг на тему «Система контролю географічних зазначень: внутрішній і зовнішній контроль. Сертифікація виробників ГЗ Гуцульська овеча бриндзя». 

·       5 квітня (м. Хуст, Закарпатська область) – тренінг на тему «Система контролю географічних зазначень: внутрішній і зовнішній контроль. Сертифікація виробників ГЗ Мед Закарпаття». 

 

Контакти: 

+38 (050) 832 66 03 

+38 (050) 832 65 99 

+38 (050) 832 65 80 

[email protected]   

 

02 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів