Закарпаття завершує будувати фортифікаційні споруди в Запорізькій області

Закарпаття завершує будувати фортифікаційні споруди в Запорізькій області
Про це повідомляє Закарпатська ОВА.

 

"За дорученням Президента в прифронтових та прикордонних регіонах активно триває робота з нарощення бойових можливостей оборонних рубежів. Щодня посилюються оборонні позиції України.

У зоні відповідальності Закарпаття 13 об’єктів будівництва інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, на 12 з яких уже завершено створення укриттів для техніки. Ще на трьох об’єктах фінішувало влаштування ходів сполучення протяжністю більш ніж 6 тис. погонних метрів.

Будівельники й інженери з нашого краю разом з технікою в цілодобовому режимі попри постійні атаки ворога зводять лінію оборони та військові інженерно-технічні споруди, облаштовують системи загороджень тощо.

Дякую кожному фахівцю, який зараз у надскладних умовах допомагає посилювати захист нашої України!", - написав керівник Закарпаття Віктор Микита.

Наразі роботи з будівництва фортифікаційних споруд у Запорізькій області, доручені Закарпаттю вищим державним та військовим керівництвом, добігають кінця, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

 

 

03 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів