В Ужгороді проводять безкоштовне видалення шрамів для військових

В Ужгороді проводять безкоштовне видалення шрамів для військових
Війна залишає рубці як на тілі, так і в душі.

 

На жаль, душевні рани лікарі Клініки естетичної медицини Мирослави Новосільської в Ужгороді  не зможуть вилікувати, та в їхніх силах допомогти позбутись шрамів отриманих через війну.

Немає жодної необхідності ходити зі шрамами, намагатись постійно прикривати  їх волоссям чи косметикою, врешті-решт соромитися.

В рамках проекту "Шрами Війни" Клініка Мирослави Новосільської в Ужгороді повністю безкоштовно проведе багатоетапне видалення шрамів для військовослужбовців. Цей проект був розпочатий Мирославою Новосільською ще для учасників АТО.

Завдяки авторській методиці лікування шрамів кандидата медичних наук, лікаря М.Новосільської військовослужбовець зможе позбутись шрамів війни, як на тілі так і на обличчі. Результати безопераційного лікування шрамів можна переглянути за посиланням.

Якщо Ви військовий, який отримав рубці чи шрами внаслідок бойових дій, ми пропонуємо прибрати їх, або ж зробити менш помітними. 

Для цього надішліть будь ласка детальну інформацію, а саме :

  1. Фото, вік та історію виникнення шраму (ів)

  2. Вкажіть чи проводилось вже щось для усунення. Чим і як лікували. 

Заявку залишати на сайті Клініки через форму зворотнього зв’язку,  або надсилати в Інстаграм чи Фейсбук  Клініки. В повідомленні вказати “ШРАМИ ВІЙНИ”.

Після цього з Вами зв'яжеться адміністратор Клініки і проконсультує про подальші кроки. 

Ми докладемо усіх зусиль у сфері естетичної медицини, аби допомогти Вам!

Які види шрамів і рубців видаляють за допомогою лазера:

  • Гіпертрофічні. Ці дефекти шкіри розташовані вище рівня епідермісу. Виникають внаслідок отримання опіків, порізів,  або після проведення хірургічного втручання, наприклад кесаревого  розтину. Можуть мати різне забарвлення і нерівну структуру;

  • Нормотрофічні. Найпростіший вид шрамів, який схожий на навколишні тканини. Розташовується на рівні з епідермісом. Він має бежевий, або блідий вигляд;

  • Атрофічні. Такі шкірні вади мають поглиблення і розташовані нижче епідермісу. Виникає внаслідок розтяжок, акне, або вугрової хвороби; 

  • Келоїдні. Розташовуються над епідермісом.  Найчастіше є наслідком генетичної схильності. Келоїдний рубець найскладніший при видаленні та корекції. Спочатку проявляється вузлик, який стає щільним і починає рости, не обмежуючись раною або швом. Під час росту рубця дуже часто виникає свербіж, печіння і больовий синдром. Такий рубець дуже рідко видаляється лазерним методом, тому тут варто довіритись лікарю, який підбере правильне лікування.

 

 

19 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів