На Закарпатті судитимуть організовану злочинну групу наркоторговців, які щомісячно збували 5 кг «товару»

На Закарпатті судитимуть організовану злочинну групу наркоторговців, які щомісячно збували 5 кг «товару»
Про це інформує поліція краю.

 

У жовтні минулого року співробітники Мукачівського районного управління поліції затримали угруповання наркоторговців, члени якого збували на території регіону небезпечний синтетичний наркотик Alpha-PVP, метамфетамін та канабіс. Останній фігуранти вирощували самостійно.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що організатором наркоторгівлі є 34-річний раніше судимий за аналогічний злочин житель села Станово Мукачівського району.

До бізнесу він залучив ще трьох жителів району — 31-річного та двох 22-річних чоловіків. Між усіма учасниками схеми організатор чітко розподілив обов’язки.

В ході оперативних заходів поліцейські задокументували 8 фактів збуту психотропів та наркотиків на майже 70 тисяч гривень та з’ясували, що за місяць угруповання збувало близько п’яти кілограмів наркотовару. За цінами чорного ринку щомісяця така діяльність приносила фігурантам близько півмільйона гривень доходу.

11 жовтня поліцейські впіймали організатора злочину під час спроби збути 30 грамів метамфетаміну. Тоді ж було затримано і його спільників.

Усім чотирьом членам організованої злочинної групи інкримінують ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Справу скеровано для судового розгляду. За скоєне зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

16 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів