Різдвяні слоти, які піднімуть вам настрій у святковий сезон

Різдвяні слоти, які піднімуть вам настрій у святковий сезон
Святковий сезон офіційно настав, і ми не можемо бути в більшому захваті! Ми не скрудж, тому ділимося нашим списком найпопулярніших різдвяних автоматів, щоб створити вам веселий настрій.

 

Нас не хвилює, був ти неслухняним чи добрим. Ми склали наш список слотів на різдвяну тематику, перевірили його двічі, і ось що ми підготували для вас цього грудня. Українські гравці мають змогу насолодитися різдвяними слотами на сайті Космолот.

KA Gaming’s Xmas Wishes

Помічники Діда Мороза взялися за роботу в барабані 5×4, слоті з 50 лініями виплат, Xmas Wishes від KA Gaming.

Дикі символи, безкоштовні обертання, символи розкиду та символи заміни працюють разом, як нетерплячі ельфи, щоб гарантувати, що ви збираєте ці виграші під святковою ялинкою.

Вибудуйте 3 або більше символів розкиду, і ви запустите до 30 безкоштовних обертань. Під час безкоштовних обертань функція дзвоника активує символи з великою кількістю стопок, які сприятимуть вашим виплатам. Ви також отримаєте вигоду від повторних обертів, які активуються, коли ви набираєте чотири складених диких символів. Це ще не все: раунд безкоштовних обертань також містить функцію накопичення виграшу.

BetSoft’s Take Santa’s Shop

5-барабанний, 4-рядний крипто слот від BetSoft, Take Santa's Shop, забезпечить вам настільки значні виплати, що ви миттєво наповните свою різдвяну панчоху готівкою. Ви потрапите в список неслухняних, але це цілком нормально. Допоможіть грабіжнику розграбувати магазин, і ви будете дзвонити всю дорогу до банку.

Навіщо чекати, поки запустяться безкоштовні обертання, якщо замість цього їх можна купити? Функція «Купити» робить це можливим. Ваші безкоштовні обертання будуть завантажені, і ви зможете контролювати кількість диких символів, які ви бачите за обертання.

BetSoft’s A Christmas Carol

Якщо ви були шанувальником Діккенса, то цей слот стане справжнім задоволенням. Класична історія оживає у слот версії A Christmas Carol від BetSoft.

Три привиди звинуватили Ебенезера Скруджа за його жорстокість. Однак це працює на вашу користь. Кожен з них приносить щось особливе на барабани:

  • Ghost of Christmas Past винагороджує вас безкоштовними обертаннями, коли барабани обертаються назад

  • The Ghost of Christmas Future також присуджує безкоштовні обертання, але цього разу барабани повертаються вперед, коли вони присуджують їх

  • Ghost of Christmas Present, який може виникнути під час безкоштовних обертань, може перетворитися на диких індиків і додати ще більше виграшів

Reevo’s Christmas Farm

Різдвяна ферма Reevo наповнена святковими тваринами, які вишикуються на барабанах і додадуть щедрі виграші на баланс вашого рахунку. Виставте 3 або більше курчат на барабанах, і ви активуєте бонусний раунд безкоштовних обертань.

Dragon Gaming’s Gifts From Santa

Dragon Gaming подбали про те, щоб Різдво не було лише раз на рік. Каскадні барабани, множники, дикі символи та безкоштовні обертання збільшать ваш банкрол і залишать вас веселими протягом усього року.

Складіть виграшну комбінацію, і ви щоразу відкриватимете нову функцію, а Санта додаватиме випадковий приз до вашої панчохи.

Є більше! Функція Gifts From Santa включає гру з безкоштовними обертаннями, де барабани 5×3 перетворюються на барабани 5×4, які потім розблокують додаткові 10 безкоштовних обертань.

Fugaso’s Santa’s Jingle Wheel

Зустрічайте святковий сезон під звуки дзвінка, граючи в слот Fugaso, Santa's Jingle Wheel.

Відомий своєю щедрістю на Різдво, цього разу Санта стає ще більшим. У цьому слоті він діє як дикий і може запускати повторні оберти, щоб додати ще більше виграшів. Вибудуйте 3 або більше Санта-Диків наприкінці функції повторного обертання, і ви додасте множник, щоб вивести ці перемоги на наступний рівень. Існує множник до 10x.

Виграйте до 1650 разів більше вашої ставки та отримайте бонуси завдяки бонусному колесу, множнику, випадковим диким символам, додатковим диким символам, повторним обертанням і диким символам.

Додайте більше урочистостей у свій святковий сезон із вітальним бонусом Punt

Незважаючи на те, що вітальна пропозиція Punt дійсна цілий рік, це чудовий спосіб збільшити свій банкрол! Скористайтеся бонусом у розмірі 150% і 15 безкоштовними обертаннями, які ви можете отримати, щойно зареєструєтеся на Punt. Тоді ознайомтеся з нашою пропозицією понад 1000 ігор, яка включає найкращі слоти, столи, прогресивні та спеціальні ігри.

 

 

Ліцензія доступна за посиланням: https://www.gc.gov.ua/files/Reestri/2022/11/Internet2311.pdf

На правах реклами

 

02 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів