11 років позбавлення волі - за замах на зґвалтування малолітньої дівчинки

За підтримання публічного обвинувачення ювенальним прокурором Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури суд визнав мешканця с. Хмільник винним у скоєнні замаху на зґвалтування малолітньої (ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 152 КК України).

 

Його засуджено до 11 років позбавлення волі, а дані чоловіка внесуть до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Подія трапилася у вересні минулого року у Виноградові. Прокурор довів, що обвинувачений зустрів потерпілу на одній із вулиць міста, почав чіплятися, оголив перед нею свій статевий орган і намагався зґвалтувати. Дівчинка змогла втекти від кривдника та одразу ж розповіла про те, що сталося, матері, яка й звернулася до правоохоронців.

Закарпатець у 2022 році був засуджений за крадіжку майна та на момент вчинення нового злочину відбував іспитовий термін покарання. Зараз чоловік під вартою, там він перебуватиме і до набрання вироком законної сили.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

14 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів