Намет: незамінний у поході

Намет: незамінний у поході

 

Збираєтеся в похід? Вітаємо! У вас попереду прекрасні незабутні дні. Продумайте, за яким маршрутом ви підете, що будете вдягати та як харчуватися. Обов'язково попіклуйтеся про комфорт тимчасового дому – ним стане намет. Важливо, аби він відповідав вашим вимогам і був простим в установці. 

Якою має бути похідна палатка 

Головне – намет не має бути дуже важким, адже вам доведеться носити його в наплічнику постійно. Важливо також, щоб він підходив під різні погодні умови:

  • у спеку незамінна система вентиляції – спеціальні отвори з сіткою плюс вхід-вихід з тої ж сітки;

  • у дощ чи туман не обійтися без щільного верхнього тенту з цупкої тканини, з міцними швами (він також допоможе намету триматися під час сильного вітру). 

Велике значення також мають міцність та легкість дуг (оптимально вони мають бути вироблені зі скловолокна чи дюралюмінію), надійність кілків та відтяжок.

Як поставити намет

Якщо ви вирушаєте в похід вперше, потренуйтеся ставити намет вдома (можна навіть спробувати з вимкненим світлом, бо точно не завжди встигатимете за графіком і хоч раз доведеться зводити тимчасове житло у сутінках). В будь-якому разі, продивіться інструкцію до намету та перевірте комплектність, щоб не витрачати час на згадування та намагання знайти загублені частини. 

Щоб намет стояв впевнено, знайдіть для нього рівне місце, сховане від вітру та сонця. І, звичайно, не на стежці. Не лінуйтеся міцно розміщувати кілки, надійно зав'язати відтяжки, накривати намет захисним тентом. Якщо ввечері погода спокійна, немає гарантії, що вночі не піде дощ чи не підніметься сильний вітер, особливо якщо ви в горах. 

У пошуках класного намету зверніться до каталогу інтернет-магазина Робінзон. Тут можна підібрати надійний варіант під ваш бюджет, а також підібрати новий рюкзак, спальний мішок, спеціальне взуття та ще багато чого для захопливих походів. При виникненні питань щодо вибору товару та потребі додаткової інформації зверніться до спеціалістів магазину за телефоном. 

Намет – хоч і тимчасовий, але все ж дім. Тому варто постаратися і вибрати оптимальний для вас варіант для власного комфорту та безпеки. 

 

24 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів