Ситуація довкола Ужгородської міської організації НСНУ

З листа до редакції

 

"Вважаємо, що позиція А.Зелінського є несерйозною, оскільки видно, що голова (!) міськорганізації НСНУ абсолютно не проінформований про настрої рядових партійців. Потрібно наголосити, що ситуація не є конфліктною, оскільки сам конфлікт уже давно вичерпано, а вихід людей з партії просто засвідчує невміння керівництва партії вирішувати болючі питання. По-перше, формування прохідної виборчого списку з недобросовісних людей призвело до краху на виборах. По-друге, тіньова фінансова політика партії показала, що керівництво не працює на розвиток, майбутнє процвітання, партійних ідей, а використовує людей у власних інтересах і згадаймо хоча б розчарування спостерігачів, яким не заплатили за роботу в той час, коли проводилися дорогі партійні вечірки.
Очевидно, що керівництво ставило собі за мету просто стати депутатом і ввійти в земельну комісію, щоб надалі обманювати не лише партійців, а і всіх ужгородців.
Ще раз наголошуємо, що відбувся не масовий вихід, а вихід членів партії за власною згодою лише тому, що кожному окремо набридло бути інструментом в чужих руках.
Позиція А.Зелінського виглядає гаданням на кавовій гущі, оскільки жодна з тез не відповідає дійсності. Не хочеться виносити бруд із хати, тому А.Зелінський видає бажане за дійсне. Про що зокрема свідчить той факт, що жодна людина на вчорашні 20.06.06 (так звані) збори до А.Зелінського так і не прийшла.

І.Ф.Роман

<[email protected]>

 

21 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів