Перші кандидати на посади помічників ветерана в Ужгородській міській територіальній громаді проходили співбесіду

Перші кандидати на посади помічників ветерана в Ужгородській міській територіальній громаді проходили співбесіду
Про це інформує пресслужба міськради.

 

Перші кандидати на посади помічників ветерана в Ужгородській міській територіальній громаді проходили сьогодні співбесіду у міськраді на засіданні Комісії з проведення співбесіди по відбору кандидатів у помічники ветерана.

Кандидатами в помічники ветерана, які прийшли на співбесіду, є учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та військовослужбовці, які брали безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України. До співбесіди були допущені учасники, які попередньо пройшли відбір через інформаційний портал Е-ветеран.

Кандидати у помічники ветерана оцінювалися за такими основними критеріями:

1) відповідність заявника посаді помічника ветерана, що охоплює питання про знання, уміння, навички, досвід у сфері роботи “людина-людина”, досвід роботи з нормативними та процесуальними документами;

2) мотивація і стабільність заявника на майбутньому місці роботи помічником ветерана, що охоплює питання про причини спонукання до роботи помічником ветерана, стійкості у своїх спонуканнях, використання мотивів поведінки заявника для досягнення особистих цілей.

Нагадаємо, мета проєкту – надання послуги з підтримки переходу від військової служби до цивільного життя для ветеранів, військовослужбовців, які були звільнені з військової служби, зокрема демобілізованих та членів їхніх сімей.

Проєкт базується на принципі «рівний-рівному». Це ініціатива для ветеранів та членів їхніх родин, які готові допомогти іншим ветеранам гідно пройти шлях переходу від військової служби до цивільного життя, отримати послуги та пільги, які заслужено гарантовані їм державою. 

Після успішного етапу конкурсного відбору кандидати на посади помічників ветерана проходитимуть спеціалізоване навчання у центрах ветеранського розвитку, інформує департамент соціальної політики Ужгородської міської ради.

 

 

21 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів