Серед постраждалих від вибуху у Керецьках – колишній військовий 128-ї бригади

Серед постраждалих від вибуху у Керецьках – колишній військовий 128-ї бригади
Під час теракту на засіданні сесії сільради у с. Керецьки на Закарпатті у п'ятницю, 15 грудня, постраждав військовий на протезах Василь Штефко, перші дві гранати підривник кинув йому під стілець.

 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу після телефонної розмови з військовим.

Як вдалося дізнатися, пан Василь наразі перебуває у лікарні, має осколкові поранення м'яких тканин.

Зі слів Штефка, перші дві гранати, які під час сесії сільради в селі Керецьки кинув під ноги односельцям один із депутатів, покотилися саме під його стілець.

«Все відбулося дуже швидко, буквально за дві-три секунди, я не встиг зреагувати. Отямився вже в лікарні. Мені провели всі операції, стабілізували. Мене врятували протези - щоправда, один з них сильно пошкоджений, доведеться міняти. Але перед тим ще мають зажити рани, то ж це буде довгий процес», - розповів про свій стан Василь Штефко.

Василь Штефко - військовий 128-ї бригади, пішов на фронт добровольцем після повномасштабного вторгнення, приховавши в місцевому центрі комплектації те, що у нього два протези. Служив водієм в одному із підрозділів бригади на Запорізькому напрямку. Пізніше через проблеми зі здоров'ям його відправили в тил, кілька місяців тому комісували з лав ЗСУ за станом здоров'я.

До останнього часу Штефко активно волонтерив для ЗСУ. Він є жителем села Керецьки та депутатом місцевої сільської ради.

Як відомо, 15 грудня у с. Керецьки Хустського району під час засідання сесії сільради один із депутатів кинув на підлогу в залі три гранати, які одразу здетонували.

 

18 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів