Заява Блоку Юлії Тимошенко

Заява депутатської фракції Блоку Юлії Тимошенко в Закарпатській обласній раді

 

Ми, депутати фракції Блоку Юлії Тимошенко в Закарпатській обласній раді як представники тієї частини виборців, яка на президентських (2004 р.) та парламентських (2006 р.) виборах голосувала в підтримку нині діючого Президента, лозунгів й ідеалів Майдану висловлюємо глибоке занепокоєння затримуванням процесу щодо створення коаліції політичних сил у Верховній Раді.
Вважаємо, що розмови представників блоку „Наша Україна” про необхідність створення „широкої коаліції”, „коаліції стабільності”, їхні вимоги та умови щодо змісту політичної програми, розподілу сфер впливу та посад направлені на зрив переговорів з соратниками по Майдану.
Процеси, які проходили в Закарпатській обласній раді під час формування коаліції НУ з участю ПР свідчить про те, що деякі політики з „Нашої України” прикриваючись політичними гаслами Помаранчевого Майдану обманули виборців і власні бізнесові інтереси поставили вище інтересів краян. Вони в черговий раз, як в свій час інша політична сила – СДПУ(о), зробили Закарпаття „полігоном” та провели своєрідний експеримент по створенню „широкої коаліції” та відпрацюванню брудних політичних технологій київських та місцевих можновладців від „Нашої України”.
Ми поділяємо віру та надії тієї частини виборців, які віддали свої голоси за політичні сили – активних учасників Помаранчевої революції і надалі бачать їх спільну діяльність у Верховній Раді України та закликаємо політичних друзів по Майдану з „Нашої України” заради майбутнього країни не йти на компроміси з власною совістю й обман виборця.
Ми підтримуємо політику та зусилля керівника партії “ВО “Батьківщина” і виборчого блоку „Блок Юлії Тимошенко”, особисті дії Лідера п. Тимошенко Ю.В. направлені на створення у Верховній Раді України демократичної коаліції за участю трьох політичних сил – БЮТ, НУ та СПУ.

Прес-служба фракції БЮТ в Закарпатській обласній раді

 

20 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів