Закарпатський медик отримав нагороду від Головнокомандувача ЗСУ

Закарпатський медик отримав нагороду від Головнокомандувача ЗСУ
Керівник Закарпатської екстренки Фома Білинець отримав нагороду від Головнокомандуючого Збройних Сил України генерала Залужного.

 

У середу, на Свалявщині відбулись урочисті збори з нагоди Дня Збройних Сил України та передача чергового автомобіля ЕМД для потреб військових.  Через повітряну тривогу захід проводили у бомбосховищі, що не завадило святковому переможному настрою як військових, так і представників влади і громади. Вітання, подяки, нагороди та відзнаки отримали не тільки військові, але й волонтери та ті,  хто допомагає і підтримує наших бійців  обладнання, автотранспортом та всім необхідним.

Урочисту місію виконали начальник другого відділу Мукачівського РТЦК  та СП підполковник Олександр Гаєвий, керівник апарату Закарпатської обласної ради Мирослава Ливч, заступник Мукачівської районної ради Роман Тарабій, в.о. Полянського сільського голови Неля Петрус, голова Неліпинської ТГ Василь Брудняк.

.

За значний особистий внесок у справу  розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військово-технічній  та  гуманітарній сферах допомозі у життєдіяльності Збройних Сил України згідно наказу Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного Нагрудним знаком «За сприяння війську» нагороджено директора  ЗТЦЕМД Фому Білинця. Також керівник «екстренки» отримав ще одну відзнаку – подяку за підтримку обороноздатності Збройних Сил України від начальника Ужгородського гарнізону, полковника Андрія Савчука.

КНП «Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги»

 

08 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів