47 пакетів з марихуаною та понад 2150 пачок сигарет дістали закарпатські митники із кабіни вантажного тягача!

47 пакетів з марихуаною та понад 2150 пачок сигарет дістали закарпатські митники із кабіни вантажного тягача!

 

Тайники з сигаретами та наркотиками допомогла виявити митникам стаціонарна скануюча система, що діє на кордоні з Угорщиною.  

Нагадаємо, сьогодні вночі, 23 листопада, на митному посту «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, закарпатські митники спільно з прикордонниками під час перевірки вантажівки натрапили на кілька сховок з прихованими тютюновими виробами і наркотиками, викривши злочинні дії закарпатського перевізника.

Так, ретельно оглядаючи кабіну водія, митники звернули увагу на пошкоджену заводську обшивку водійського салону. Вантажівку відразу ж скерували на сканування, де на моніторі виявлено, що порожнини кабіни чимось заповнені.

За допомогою технічних засобів митного контролю інспектори-пошуківці дістались до кількох тайників, «нашпиговані» понад 2150 пачками сигарет різних марок з українським акцизом. Окрім тютюнової контрабанди було виявлено і 47 пакунків з речовиною, схожою на марихуану.

Щоб добратись до сховків у конструктивних порожнинах підлоги, митникам довелось під ковроліном демонтувати металеву покришку, виготовлену кустарним способом. А от розфасований у пакетах канабіс був ретельно прихований в нішах кабіни.

Викрите правопорушення буде задокументовано за ч 1 ст 483 Митного Кодексу України. Крім цього, до правоохоронних органів буде направлено повідомлення про можливе кримінальне правопорушення за ознаками статті 305 Кримінального кодексу України.

Пресслужба Закарпатської митниці

 

 

24 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів