“Батьківщина” висловлює глибоке занепокоєння

Заява бюро Закарпатської обласної організації партії “ВО “Батьківщина”

 

Події та, як наслідок, ситуація, що склалася в нашій країні після президентських (2004 р.) та парламентських (2006 р.) виборів свідчить про те, що ті політичні сили, які разом обіцяли народу України суттєво змінити життя, забезпечити демократичні принципи, здійснити економічні реформи, ствердити європейський курс розвитку нашої держави, не допустити повернення „тоталітаризму” та „кучмізму” із-за власних амбіцій кількох „політичних олігархів” від „Нашої України” ставлять під сумнів завоювання Майдану.
В зв’язку з цим бюро обласної організації політичної партії “ВО “Батьківщина” висловлює глибоке занепокоєння затягуванням процесу щодо створення коаліції політичних сил у Верховній Раді. Вважаємо, що так звані „консультації”, а фактично перемовини лідерів фракції „Нашої України” з Партією Регіонів є зрадою та обманом виборців, які і надалі сподіваються на виконання обіцянок та лозунгів Майдану, категорично виступають проти зрощення бізнес-еліти в „Нашій Україні” з „кучмістськими кланами”, які представляють Партію регіонів.
Ми поділяємо віру та надії тієї частини виборців, які віддали свої голоси за політичні сили – активних учасників Помаранчевої революції і надалі бачать їх спільну діяльність у Верховній Раді України та закликаємо політичних друзів по Майдану з „Нашої України” заради майбутнього країни не йти на компроміси з власною совістю й обман виборця.
Бюро обласної організації політичної партії “ВО “Батьківщина” підтримує політику та зусилля керівництва партії і виборчого блоку „Блок Юлії Тимошенко”, особисті дії Лідера п. Тимошенко Ю.В. направлені на створення у Верховній Раді України демократичної коаліції за участю трьох політичних сил – БЮТ, НУ та СПУ.

Прес-служба Закарпатської обласної організації партії “ВО “Батьківщина”
16 червня 2006 р.

 

19 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів