Родині загиблого ужгородського захисника Сергія Чернікова подарували квартиру

Родині загиблого ужгородського захисника Сергія Чернікова подарували квартиру
Документи на право власності на помешкання у новобудові в Ужгороді дружині Яні вручив керівник житлово-будівельного кооперативу «Мала Прага» Віктор Казаку.

 

Дружина захисника Яна Чернікова звернулася до міського голови Богдана Андріїва з проханням допомогти вирішити питання забезпечення її з двома дітьми житлом, оскільки власного родина не мала. Богдан Андріїв поділився проблемою, із якою до нього прийшли, Віктор Іванович висловив бажання підтримати рідних загиблого захисника і подарував сім'ї квартиру у своєму житловому комплексі. Як зазначив Віктор Казаку, він вважає, що так мають робити всі забудовники.

Богдан Андріїв подякував Віктору Івановичу за підтримку родини полеглого воїна. «Обов’язок кожного з нас, зокрема і влади, відповідального бізнесу, робити все, щоб рідні військових, які віддали життя за Україну, її незалежність, за щасливе майбутнє наступних поколінь, відчували нашу вдячність та шану. Сподіваюся, що й інші забудовники в Ужгороді висловлять бажання підтримати таким чином родини наших Героїв», – сказав, зокрема, Богдан Євстафійович. Він вручив Віктору Казаку грамоту Ужгородської міської ради, також відзначив грамотами кращих працівників житлово-будівельного кооперативу.

Сергій Черніков був учасником АТО на сході України, а 24 лютого 2022 року вранці, у перший день повномасштабного вторгнення росії, уже був у військкоматі та поїхав знову захищати і відстоювати цілісність суверенної України.

Командир кулеметного відділення вогневої підтримки гірсько-штурмової роти військової частини А1778 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади загинув 31 серпня 2022 року.

Дякуємо Віктору Казаку за підтримку сім'ї Героя.

 

10 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів