Легкі кроки до здорового тіла

Легкі кроки до здорового тіла

 

Ми не маємо постійно хворіти та відвідувати кабінет лікаря. Тільки в самих важких випадках, коли ми не можемо знайти коріння проблеми, допомогти позбутися вже прогресуючої хвороби допоможуть кваліфіковані лікарі. Пройти медичний огляд, зробити процедуру лапароскопія жовчного міхура, діагностику станів внутрішніх органів ви зможете у приватній лікарні.

Підтримка здорового способу життя

Після того, як приватна лікарня допоможе вам позбутися набутої хвороби, важливо буде змінити свій спосіб життя та переглянути до нього своє ставлення. Майже всі хвороби виникають на фоні стресу та руйнівно працюючої системи мислення. Саме тому ми часто можемо бачити, як хвороби та різноманітні залежності мають змогу знову повертатися до людини: якщо після лікування вона буде вести той самий спосіб життя, мислити у відповідному ключі, робити ті ж самі дії, вони й приведуть її знову до тієї самої хвороби або навіть гірше. Тому щоб цього не було, обов’язково потрібно працювати не тільки над станом свого фізичного тіла, але й над своєю Душею. Спитайте самі себе, які з найрозповсюдженіших причин психологічних розладів, які вбивають вас зсередини, присутні у вашому повсякденному мисленні або на більш глибинному рівні сьогодні:

  • Образа на когось або на якусь ситуацію. Образи, які ми накопичуємо в собі крадуть нашу енергію до життя та життєву силу. Через це ви можете відчувати себе пригнічено, швидко втомлюватися, на фізичному рівні може часто боліти серце, тиснути відчуття важкості у хребті. Образи не тільки руйнують нас зсередини, але й заважають рухатися далі у житті. Тому якщо ви досі на когось або на щось ображаєтеся – відпустіть. Та зробіть це не для тієї людини, а для себе. Після ви відразу відчуєте себе значно легше та вільніше, що дозволить вам сповнено дихати та прибере зажими у фізичному тілі, що викликають різноманітні захворювання, адже імпульси через нервові клітини не доходять до певних органів.
  • Відкладена реалізація себе у матеріальному світі, а саме коли ми не робимо те, чого дійсно хочемо від життя. Це може відбуватися через різноманітні страхи, сумніви. Проте ті бажання, які були всередині нас та успішно нами самими й поховалися нікуди не ділися. Вони важким тягарем лягли у нашій підсвідомості впевнивши нас в тому, що ми на щось неспроможні. Ці поховані бажання викликають різноманітні розлади здоров’я та можуть бути проявлені на різних рівнях. Як правило, про це свідчать проблеми з інтимними органами та частинами тіла. Якщо людина пригнічує себе, не сприймає себе такою, яка вона є – хвороби репродуктивної системи не за горами. Щоб не допустити цього згадайте, де саме ви не дозволили собі проявлюватися на почніть вже зараз робити це. Наприклад, підіть на танці або почніть співати.

 

28 серпня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів