Яке дитяче взуття носять підлітки? Топ-10 брендів, що пропонують якісні та корисні моделі

Яке дитяче взуття носять підлітки? Топ-10 брендів, що пропонують якісні та корисні моделі

 

Як догодити підлітку, вибираючи з ним взуття?

На ринку підліткове взуття для дівчаток та хлопців представлене у величезному асортименті. Виробники пропонують значний вибір моделей як для літнього періоду, так і для холодної пори року.

Та тінейджери постійно намагаються самовиразитися, тому догодити їм не завжди легко. Підлітковий вік триває з 10 до 17 років, і в цей період особливо непросто знайти спільну мову зі своєю дитиною. Щоб спростити вибір взуття в цей період, пропонуємо ознайомитися з ТОП-5 брендами, які мають стильні та комфортні моделі.

Ефективні рекомендації, щодо вибору підліткового взуття

Перш ніж розпочати вибір взуття, необхідно уточнити зняти мірки з стопи, щоб потім правильно вибрати взуття за розміром. Адже нога у підлітка швидко росте, тому важливо знімати мірки перед покупкою кожної нової пари. Для максимального комфорту оптимально, щоб придбана пара для літнього сезону була на 0,5 см більша за мірки ноги, а зимова — на 1 см. Важливо також зважати на особливості конструкції моделей та смаки підлітка. Оскільки нога дитини все ще формується, то важливо звернути увагу на конструкцію. Широкий носок, зручні застібки — все це сприятиме приємним відчуттям під час носіння. Купуйте моделі виключно з натуральних матеріалів, щоб взуття носились протягом тривалого часу, але також стали ще й гарантом зручності.

GIE7BxZVB56fS-7qbUbxNc36fByg9YneBCcF-0JxZdK5viImApKY8tJns60XsuAa_UsZU4owXMwHrGJGJp8zpDtDFus5UX9JmW8Mz72O4CC892PESiVdemOrGUuKUkUN7iCb2oE0k3RQ64rdvffwtkf_O7lso6vJdhoeUviM-O-3JXUDqtO1LhLAKA

Популярні підліткові бренди взуття

У Вайбер групі “Дитяче взуття minimen.ua” спеціально проводилося опитування щодо найпопулярніших виробників підліткового взуття, в результаті якого визначено такі бренди:

  • Ecco;

  • Minimen;

  • GEOX;

  • Perlina;

  • Rieker;

  • Bartek;

  • Clarks;

  • Leova;

  • Timberland;

  • Tutubi.

Кожен бренд пропонує велику різноманітність моделей, як за стилем, так і за кольорами.

0J6p-MeemlajPKMaXiOCawWu8T16KNUh59H3zZMIzfyalIibAEFDJenyOoMgLS0S7jci40KSyLTdFEt_u_bd8wAuSKj2uHTszaaD9ER3FymOBiwn-14PQvBBB8VNR4gJZWYfrSapxmBtKqs9_QqGSt6FU4SpBkiWebHUKvjCsdYC5HxTNtRYg3GURA

Ecco

Взуття Ecco – моделі, які відомі гарною якістю та довговічністю. Щоб мати такі високі критерії, данський виробник використовує спеціальний еластичний матеріал. Саме він здатний абсорбувати негативний вплив на взуття ударів об поверхню. Більшість моделей з асортименту створено для використання у місті. Але в каталозі також знайдете і класичне взуття.

Minimen

Бренд Minimen пропонує підліткове взуття у спортивному стилі. Саме такі моделі відмінно поєднуються з джинсами, світшотами, худі та іншими елементами casual-стилю, якому віддають перевагу більшість підлітків. Але при цьому бренд піклується про ортопедичні властивості своїх моделей. В асортименті представлені черевики з широким носком та липучками-фіксаторами.

GEOX

GEOX – фірма з Італії, яка пропонує взуття з матеріалів, що не пропускають вологу. Але при цьому дозволяють ногам тінейджера дихати. Такі моделі також відрізняються прийнятною вартістю, елегантністю й високою якістю.

MZ2CnX2pgq0kiW0xBBt7weFYdSGKyo_yX-odzIjtoEwLPsUn16qRm3dJ7mRVtuyMRDUMEhSrf0leYGdgXDQJIfoM705KviqulJSIMQA92G4ZkCqmLCf5Hx-cDo6llHY9sEA6h9nRWTTs0OyZTDrE2RBX4JMU_Mh_PuV4sYsga0-M-36gEDCHUD8UxA

Perlina

Perlina – турецький виробник, який пропонує різноманітні моделі на всі сезони, що дозволяють підлітку легко створювати стильні образи. Асортимент марки настільки великий, що легко знайти як зручні повсякденні пари, так і взуття для урочистих виходів. Бренд не боїться експериментувати з кольоровою гамою, тому моделі можуть бути найрізноманітніших відтінків. Саме ці особливості пояснюють популярність Perlina серед тінейджерів.

Rieker

Компанія Рікер створена в 1874 році в Німеччині. Кожну модель виготовлено за допомогою інноваційних технологій та відповідності модним трендам.

Кожна пара доповнена ортопедичними устілками, тому тінейджерам комфортно ходити в такому взутті, навіть упродовж тривалого часу.

Bartek

Bartek – польський виробник, який активно постачає взуття до Європи. На ринку вже з 1991 року і досі підтримує імідж як якісного, так й прогресивного виробника. Асортимент включає розмірну сітку від 17 до 40 розміру, тому тінейджери часто купують взуття цієї марки.

TGl8UCPou1SOxlpKs52bCTzyhEuYmDpsWlnjlSNJP9nvKmBwAQYGq-jOeeC_olUSBWQKxVW_GXLNVorXqncEyBJajwad7pWHQQbnWAsxd6zDbznHZPCF1-2hJEzkEqLYW5aJS6wX9ZSL3dzmQ0fbjVPXDgWDR68rs1xZdxqjI9G3mEO6k1gNbWyy5A

Leova

Leova – ортопедичне взуття високої якості від турецького виробника. Марка ставить собі завдання забезпечити комфорт, тому в роботі використовує натуральні матеріали. Бренд на ринку лише з 2017 року, але вже має численних шанувальників навіть серед підлітків.

Clarks

Бренд Clarks виробляє взуття у Великій Британії вже 250 років, і набув величезної популярності, як серед англійців, так і у громадян інших країн. Щоб надати взуття з такими перевагами, виробники використовують матеріали, які відмінні:

  • міцністю;

  • гарною вентиляцією;

  • невеликою вагою;

  • не промоканням;

  • антибактеріальним покриттям.

Всі ці особливості роблять взуття Clarks популярним серед покупців.

Timberland

Timberland — бренд із США, який пропонує функціональне туристичне взуття та кросівки. А також різноманітні черевики для прогулянок містом. Створюючи моделі Timberland використовує унікальну технологію. А отже, ноги залишатимуться сухими навіть, якщо на вулиці жахлива погода. Підліткам подобаються такі моделі завдяки брутальному вигляду. Вони відмінно поєднуються з джинсами, сорочками та іншими популярними моделями серед тінейджерів.

9enxcYqWNJbzDiGAY7w4n_DAN83qzbkh0dKd2uGjbu0w4ey4p1DoDhScoAxoaJC-wOmH8ne56jLJNoo3NylXEx0AKWj1NhDynry-r6JYs4U4hGEn97pHSHmx1avz6Bpcet_ZRw84cyRvvfYXGmizvuQB-QeSlWSahl_T72X5OHZdB93QJg55tMpt1g

Tutubi

Tutubi пропонує придбати яскраві кросівки, черевики на липучках або шнурівці, класичні боти, босоніжки з відкритим миском та замшеві мокасини. Такий широкий асортимент дозволяє навіть вимогливому підлітку знайти свою модель.

Запропонувавши підлітку до вибору взуття від перевірених та популярних виробників, гарантовано зможете вкласти гроші в покупку, що порадує якістю та стилем. А ще не зробити жодної шкоди опорно-руховому апарату, який ще не встиг до кінця сформуватися.

 

24 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів