Як вибрати дитячу валізу на колесах: особливості вибору

Як вибрати дитячу валізу на колесах: особливості вибору

 

Подорож — це завжди цікава пригода не тільки для дитини, а й для її батьків, а збирання дитячого багажу — окремий вид задоволення. Збираючись у поїздку, малюк хоче взяти з собою улюблені іграшки, одяг та інші аксесуари, які, напевно, знадобляться йому на відпочинку. В результаті вага дитячої валізи може виявитися немаленькою, не кажучи вже про масу самої сумки з міцним корпусом. Як вибрати таку незамінну річ і на які характеристики звертати увагу? Насамперед бажано задуматися про це задовго до поїздки, враховувати рекомендації дитячих фахівців.

Ідеальний варіант дитячої валізи

Для дітей основним критерієм у виборі дорожньої сумки або щільної каркасної валізи завжди буде краса виробу та нанесені на нього принти. Однак, загалом, до таких речей висуваються ті ж вимоги, що й до різновидів для дорослих:

  • міцність;
  • стійкість матеріалу до стирання (актуально як у процесі експлуатації, так і при регулярному чищенні речі);
  • сполучення місткості компактності;
  • безпека та зручність експлуатації (висувні ручки повинні відповідати зростанню дитини).

Якщо маленькому мандрівнику понад 10 років, можна купувати й невеликі дорослі валізи, особливо якщо йому не важливі аплікації, малюнки з героями мультфільмів та інші елементи, прикраси. Правда при виборі ідеальної дорожньої сумки вік дитини не дуже важливий, адже багатьом дітям подобаються яскраві та епатажні валізи. Не варто сперечатися з ними, адже естетичний бік питання не менш важливий. Вага відповідних дитячих валіз не повинна перевищувати двох кілограмів, витримуючи при цьому навантаження до 50 кг.

Основні відмінності між дитячими та дорослими пластиковими сумками

У більшості випадків основна відмінність між дитячими та дорослими валізами — габарити та більш стриманий зовнішній вигляд. Щоправда, окремі виробники виготовляють спеціальні моделі для дітей, використовуючи при цьому легкі матеріали для кращої маневреності. Діти можуть навіть кататися на них сідаючи згори, що дуже рятує у довгих чергах аеропортів.

Основне, що потрібно від дитячої дорожньої сумки, — вмістити речі першої потреби дитини, адже зовсім не обов'язково збирати на відпочинок абсолютно всі речі малюка. Улюблені іграшки та змінний одяг спочатку можна покласти в ручну поклажу.

Хороша брендова валіза для маленьких мандрівників завжди виконує не тільки практичну, але й розважальну функцію, витримуючи підвищені навантаження, не пов'язані з транспортуванням багажу. У цьому і є основна відмінність між дорослими та дитячими варіантами.

Нюанси вибору валізи для дитини

Всі основні критерії вибору цього аксесуару для дитини зводяться до наступного переліку:

  • відповідність зростанню, віку і навіть статі чада;
  • наявність висувних, регульованих ручок для комфортного транспортування не тільки дитиною, а й дорослими членами сім'ї;
  • кількість коліщаток на сумці (для найменших пасажирів літака або поїзда виготовляють двоколісні вироби);
  • щільність та стійкість пластикового каркаса, що дозволить ще й сидіти на сумці, якщо малюк втомиться в дорозі;
  • оптимальне поєднання ваги, розміру та місткості валізи (якщо вона залишиться на зберігання, бажано заздалегідь дізнатися максимально допустимий розмір багажу).

Для більшого задоволення обирайте потрібну модель виробу разом з малюком. Батьки можуть вибрати у фільтрі сайту потрібні конструктивні особливості (наприклад, наявність двох коліс, міцного корпусу та висувної ручки), а малюкові залишиться визначитися з дизайном та формою. Подорож із гарною та практичною валізою завжди на радість як дорослим, так і дітям, особливо якщо ти сам її обираєш.

 

15 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів