“Нашоукраїнці” обирають собі нових керівників

Члени партії роблять висновки з проведення виборчої кампанії

 

Наприкінці минулого тижня відбулися конференції районних організацій партії “Народний Союз Наша Україна” у Великому Березному, Рахові, Хусті та Тячеві.

Усюди головним питанням порядку денного зібрань був аналіз результатів цьогорічних виборів до Верховної та місцевих рад. Великоберезнянські та рахівські партійці загалом залишилися задоволені проробленою роботою та отриманими результатами, однак оновили склад рад своїх організацій.

Трохи інший настрій панував на зібранні партійців Хустщини. Досягти запланованих результатів під час виборів тут не вдалося. Блок “Наша Україна” отримав підтримку лише 16,9% мешканців на виборах до районної ради, 16% до обласної та 19% до Верховної Ради України. Тому кільком керівникам місцевих осередків було висловлено недовіру, а новим очільником районної організації НСНУ делегати обрали Івана Мишка — голову Хустської районної ради.

Кадрові зміни торкнулися й Тячівської райорганізації “Нашої України”. Під час партійної конференції, яка відбулася минулої суботи, делегати форуму вказали на незадовільну роботу трьох сільських організацій НСНУ. В результаті Блок “Наша Україна” у районі на виборах до Верховної Ради поступився Партії Регіонів, набравши 23,7% голосів, щоправда випередивши інші політичні сили на виборах до обласної (20,8%) та районної (22,5%) рад. Голова райорганізації партії Золтан Лендєл склав з себе повноваження її керівника. Новим головою Тячівської НСНУ делегати обрали Василя Йовдія, який нині працює заступником голови Тячівської РДА.

Прес-служба ЗОО НСНУ

 

12 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів