SET University та Берклі проведуть у Києві курс із бізнес-аналітики для жінок

SET University та Берклі проведуть у Києві курс із бізнес-аналітики для жінок
SET University запрошує українок на воркшоп з АІ та бізнес-аналітики від професора з Берклі – повідомляє інвестор Сергій Токарєв

 

У Києві в кінці серпня розпочнеться триденний тренінг Leading with Confidence in the AI World для українських фахівчинь. Його організує технологічний вуз SET University разом з Центром бізнес-аналітики Фішера (FCBA) при Каліфорнійському університеті Берклі. Детальніше про подію розповів інвестор, засновник компанії  Roosh і SET University Сергій Токарєв

Чим корисний тренінг для жінок

Leading with Confidence in the AI World – перший воркшоп, який відбудеться в рамках співпраці SET University з Каліфорнійським університетом Берклі. Тренінг є частиною програми Berkeley Alliance for Inclusive AI та присвячений технологіям штучного інтелекту та їхньому впливу на бізнес-аналітику. 

За словами Сергія Токарєва, у STEM (природничі науки, технології, інженерія та математика) досі домінують чоловіки, але він хоче це змінити. Разом із партнерами підприємець працює над тим, щоб підвищити в Україні якість освіти у сфері ІТ і залучити до цієї галузі якомога більше жінок. Бізнесмен вважає, що анонсований тренінг – це шанс для спеціалісток вдосконалити професійні навички у сфері бізнес-аналітики та навчитися ефективно використовувати інновації у роботі з даними. 

Курс проведе директор FCBA, професор Готьє Вассер, який увійшов до складу педагогів SET як запрошений спеціаліст і член академічної ради. Він є експертом у сфері Data Analysis і цифрової трансформації, навчає підприємців тому, як правильно використовувати аналітику даних для створення та впровадження бізнес-стратегій. 

Триденний безкоштовний воркшоп відбудеться на основі відбору заявок, які  можна подати до 18 серпня, повідомляє Сергій Токарєв. На цей захід запрошуються:

  • керівники соціальних проектів у благодійних та економічних сферах;

  • представниці Військових сил (включно з Силами спеціальних операцій та іншими військовими формуваннями) та Нацгвардії України;

  • жінки, які постраждали від військової агресії з боку росії та/або отримали статус ВПО. 

Інші освітні ініціативи SET University

Курс Leading with Confidence in the AI World – це лише початок. В університеті розраховують на довготривалу співпрацю з FCBA, а тому планують разом провести ще декілька воркшопів і започаткувати курси з інновацій та підприємницької діяльності. 

До того ж, у цьому році вуз Сергія Токарєва запускає одразу кілька магістерських програм – Computer Science and Innovation Engineering і Cyber Defense. В порівнянні з аналогічними курсами, які пропонують традиційні вузи, студенти SET отримають більш поглибленні та комплексні теоретико-практичні знання за такими напрямками, як кібербезпека, AI та ML, блокчейн, менеджмент та управління. Серед завдань дипломної роботи майбутнім магістрам потрібно буде створити власний робочий стартап і валідувати його на базі університетського акселератора. 

«За весь час повномасштабного вторгнення наша країна вже не раз підтверджувала статус технологічної держави. Команда університету зробить все можливе, щоб ця тенденція не лише не згасла, а продовжилася за рахунок нового освітнього покоління спеціалістів і підприємців», – запевняє Сергій Токарєв

Технологічний вуз SET University пропонує вищу освіту у галузі ІТ, використовуючи інноваційний підхід до навчання студентів. З моменту вторгнення військ рф на територію України команда університету займається підтримкою українських  стартапів, гуманітарною допомогою та робить усе можливе, щоб актуальна технологічна освіта стала доступною для всіх українців.  

 

 

31 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів