За ініціативи СБУ конфісковано земельні ділянки, якими «володіли» громадяни рф на Закарпатті

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне
За матеріалами Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, суд задовольнив позов прокуратури стосовно конфіскації земельних наділів сільськогосподарського призначення, які належали громадянам рф. Це зроблено з метою недопущення незаконного володіння українськими землями.

 

Йдеться про майже 6 га, що розташовані в Берегівському та Мукачівському районах області.

Оперативники спецслужби встановили, що власниками земель є троє громадян країни-терористки, які зараз перебувають за межами нашої держави.

Суд задовольнив позов щодо конфіскації цих об’єктів нерухомого майна. Земельні наділи буде передано у власність держави.

Крім того, спецслужба ініціювала накладення арешту на ще 5 ділянок, розташованих у Мукачівському та Хустському районах області. Йдеться про 12 га землі, які належали громадянам рф.

Наразі триває процес конфіскації двох земельних ділянок на Хустщині. За матеріалами СБУ, в обох справах суд відкрив провадження, триває розгляд.

Спецслужба системно проводить заходи для викриття та блокування схем незаконних володінь землями українського народу громадянами країни-агресора.

Заходи здійснювали оперативники УСБУ в Закарпатській області, за результатами яких, Закарпатська обласна прокуратура скерувала позови до суду.

Пресслужба УСБУ в Закарпатській області

 

27 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів