Звідки йде фінансування на відновлення зруйнованого мосту у Тересві, і яка вартість ремонту – розповів голова Закарпатської ОВА

Звідки йде фінансування на відновлення зруйнованого мосту у Тересві, і яка вартість ремонту – розповів голова Закарпатської ОВА
Яка вартість зруйнованого мосту в Тересві та звідки іде фінансування на відбудову — розповів в ефірі "Суспільне. Спротив" голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. На Закарпатті 24 липня обвалився міст через річку Тересва на трасі Мукачево-Рогатин, в межах населеного пункту Бедевля в Тячівському районі.

 

Віктор Микита розповів, що для усунення наслідків руйнування мосту об'єднали місцевий бізнес, водників, які надали свій транспорт. "Піщано-гравійну суміш використовували ту, яка уже була в річці. Оперативну допомогу надали сусідні області. За рахунок місцевого бізнесу, ми створили під'їзну дорогу та дорожніх служб. Тож з обласного бюджету гроші не використовували. Труби ми взяли в користування від коаліційної кампанії, яка надала їх тимчасово. Перед паводком в листопаді, ми їх повернемо", — розповів голова ОВА.

"Паралельно проводиться робота з кабінетом міністра. Ми підготували рішення ДСНС, яке відправили в кабінет міністрів, щоб надати їм підстави прийняти відповідне рішення щодо фінансування встановлення тимчасового мосту. До війни планувалася реконструкція цього мосту. Передбачалося встановлення тимчасового мосту. Вартість всіх робіт становила 500 мільйонів гривень. Скільки коштує встановлення тимчасового мосту, я поки що не знаю. Це рішення буде прийматися кабінетом міністрів і фінансуватися з державного бюджету", — додав чоловік.

 

27 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів