ПОРА: У ШУФРИЧА ПРОБЛЕМИ З ЗОРОМ

Нестор Шуфрич ще з часів Мукачівських подій відомий тим, що не бачить, не хоче і не вміє говорити правди.

 

Андрій Юсов, член політради ГП ПОРА, коментуючи заяву пана Шуфрича про те що нібито у Феодосії ніякої сутички не було зауважив: "Нестор Шуфрич ще з часів Мукачівських подій відомий тим, що не бачить, не хоче і не вміє говорити правди. І якщо він називає добре загартованих молодиків у шкіряних куртках і вибритою головою жінками пенсійного віку, то в нього є проблеми з зором".

У той же час він заявив, що гематоми, синяки та подряпини у членів ПОРИ, які у них залишились після "спілкування" з представниками Партії регіонів мають переконати представників правоохоронних органів у тому, що їх було побито. "Зараз вся група ПОРИ прямує до міського управління МЗС у м. Сімферополь для того, аби зняти побої та написати скаргу на бездіяльність представників правоохоронних органів".

Андрій Юсов також повідомив, що щойно скінчилось пікетування ПОРОЮ Представництва Президента України в Криму. "До нас вийшов заступник пана Москаля – пан Левченко, який вислухав усі наші зауваження щодо подій у Феодосії, пообіцяв ужити необхідних заходів щодо стабілізації ситуації в Криму і погодився з політичною позицією Громадянської партії ПОРА".

http://pora.org.ua/content/view/3559/172/

 

08 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів