Разом працювали і разом загинули два медика Обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології

Разом працювали і разом загинули два медика Обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології
Про трагічну втрату повідомили на сторінці Обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології. На війні загинули Володимир Вудмаска та Іван Буцко.

 

«Колектив ОКЦНН у скорботі. Два наших працівника — талановиті, чуйні та завжди усміхнені лікарі з команди фізичної та реабілітаційної медицини Володя та Ваня у перші ж дні повномасштабної війни пішли добровольцями на фронт. Обидва вони фельдшери за освітою і розуміли, що їхні знання та вміння потрібні зараз там, де найскладніше.

Обидва встигли попрацювати медичними братами відділення анестезіології та інтенсивної терапії й відділенні цереброваскулярної патології, Іван обіймав і посаду старшого медбрата у реанімації. Згодом хлопці приєдналися до команди фізичної та реабілітаційної медицини — Володимир працював асистентом фізичного терапевта, а Іван — асистентом ерготерапевта.

Хлопці обрали своєю місією служіння людям і віддали за нас із вами життя.

Володя житиме не лише у нашій пам'яті, а й у двох своїх синах: трирічному Іллі та 6-річному Михайлі. Обіймаємо серцем дружину Ганну — нашу колегу, з якою вони й познайомилися у стінах ОКЦНН, кумів, що працюють у нашому колективі, а також усіх рідних та близьких.

Ваня всміхатиметься до світу через свою донечку Ксенію, якій невдовзі виповниться 2 роки. Висловлюємо щирі співчуття дружині Марині та усім родичам і друзям.

Працювати з вами було за честь

Пишаємося вами

Вічна пам'ять, колеги».

 

18 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів