Ужгородські "нашоукраїнці" контролюватимуть помаранчевих колег у ключових комісіях

Депутати фракції "Наша Україна" в Ужгородській міськраді прийняли рішення: "аби запобігти безконтрольному розкраданню ресурсів Ужгорода", вони двома рівними частинами своєї фракції увійшли до земельної і бюджетної ключових комісій міськради, які очолили представники фракції БЮТ. Тепер нашоукраїнці обіцяють "в іменах" повідомляти про кожен "відкраяний клаптик міської землі, про кожну вкрадену бюджетну копійку". Про це ЗІКу повідомив керівник фракції Володимир Панасенко.

 

Як раніше повідомляв ЗІК, в Ужгородській міськраді створено неформальну більшість, до якої увійшли БЮТ, Регіони та Народна фракції. Натомість тимошенківці не підписали угоди щодо помаранчевої коаліції, запропонованої їм "Нашою Україною", СПУ та "Порою". Хоча, як розповів Володимир Панасенко, задля коаліції "Наша Україна" поступилась своєю єдиною вимогою – претензією на керівництво у бюджетній комісії.

Відтак керівництво у комісіях розподілено таким чином: бюджетну комісію очолила Бадида М. П. (БЮТ), комісію з питань землекористування та архітектури – Шолтес С. З. (БЮТ), комісію з питань медицини – Лях Є. Й. (СПУ), комісію з питань освіти – Остапець Ю. О. ("Наша Україна"), комісію з ЖКХ – Мойсюк М. І. (Народна фракція), комісію з питань законності, правопорядку – Химинця О. В. (Народна фракція), комісію з економічного розвитку – Левицького Р. Й. (Народна фракція). За таке рішення проголосували 33 депутати.

ЗІК

 

05 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів