В Ужгороді вшанували пам’ять дітей, котрі загинули внаслідок збройної агресії росії проти України (ФОТО)

В Ужгороді вшанували пам’ять дітей, котрі загинули внаслідок збройної агресії росії проти України (ФОТО)
4 червня ми вшановуємо пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти нашої країни.

 

"Тисячі українських дітей постраждали через цинічні й нелюдські дії окупантів, сотні були скалічені чи вбиті війною. Щодня ці цифри лише збільшуються.

Поранення і травми, зруйновані домівки, втрата рідних та близьких, нескінченні обстріли, викрадення й насильницьке вивезення на територію країни-агресора стали новою моторошною реальністю для десятків тисяч наших дітей. Терористи цинічно знищили дитинство цілого покоління українців. Жорстока дійсність назавжди залишить по собі глибокі психологічні травми. Таке не можна ні забути, ні пробачити.

Сьогодні разом з громадою в обласному центрі Закарпаття в межах Всеукраїнської акції «Голоси дітей», яку ініціювала перша леді Олена Зеленська, вшанували пам?ять дітей, котрі загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Ми пам?ятаємо та ніколи не забудемо. Кожного російського терориста, від рук якого постраждала чи загинула українська дитина, буде знайдено і покарано, скільки б на це не знадобилося часу", написав у соцмережі Facebook Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

 

04 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів